.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Re: Psychiatra potraktowała mnie na wizycie jak niedorozwoja

Post autor: Wspaniale »

Eden pisze:Była w głębokim szoku. Schizofrenik umie wykonywać strony internetowe? Co to się dzieje na tym świecie.
Miała na myśli ciebie, nie schizofrenika. Ciebie zna z wizyt i ma o tobie takie a nie inne zdanie. Czy słusznie?
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Równie dobrze budowlaniec mógłby mówić, że świat zły, bo mu nie płacą. Pierwszego dnia przychodzi do pracy. Coś tam robi, nawet przejawia jakąś inicjatywę, to znaczy nie podpiera łopaty cały dzień. Drugiego dnia spóźnia się dwie godziny i denerwuje go, że wymagają od niego, by pracował. Trzeciego dnia w ogóle nie wstaje z łóżka. A w dzień spodziewanej wypłaty miauczy na cały świat, że mu nie płacą :mrgreen:
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

Eden pisze:...schizofrenik - tacy ludzie nic nie potrafią (opinia psychiatry)...ja psychiatra takich jak ty mam za zera, które potrzeba zalekować i czekać spokojnie na ich koniec...
To może zapytaj tą psychiatrę o jej opinię np. na temat Nasha, który "leków" nie brał i czy ma większe osiągnięcia dla Nauki, o której nie ma pojęcia, więc została psychiatrą by wystawiać recepty na psychotropy w jakiejś przychodni i stąd "sukces" w zarabianiu pieniędzy kosztem innych. :D Niedowartościowana psychiatryczna bidulka, która tylko skrajnie zalekowanych pacjentów jest w stanie przewyższyć i jeszcze pogrążyć w wierze w "chorobę" mózgu, do której doprowadza neuroleptykami i odważnie tylko w otoczeniu sanitariuszy obraża. :lol: Możliwe, że sama leci na antydepresantach (jak wielu psychiatrów) i dzięki tym "narkotykom dla ubogich" jeszcze się nie powiesiła. :mrgreen: A tak poważnie zmień lekarza, to jakaś ograniczona, zapatrzona w swój tytuł "doktora" wredna baba i nie ma sensu się nią przejmować, ani jej "diagnozą" po postawieniu której wydaje się jej, że może sobie na wszystko pozwolić. Smutne musi być jej życie...
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Tylko że z niego taki webmaster jak ze mnie i nic tu nie mają do rzeczy kompleksy
czy ich brak u jakiejś lekarki.
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

A skąd tamta lekarka miałaby wiedzieć jakie są jego umiejętności w wykonywaniu tych stron? Prześwietliła cały internet w poszukiwaniu jego tworów oraz jego mózg telepatycznie? :lol: Oczywiste, że potraktowała go jak głupca i nieudacznika ze względu na numer diagnozy w karcie, którą można się co najwyżej podetrzeć, podobnie jak jej receptą na nieszczęście. :P
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

I do tego jeszcze wielu ludzi się boi na samo słowo "schizofrenia"... Nic dziwnego, skoro w mediach pokazują ciągle "wariatów" morderców.

cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Eden, reakcja na niesprawiedliwość też dużo mówi o zdrowiu psychicznym.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

Eden, jest bardzo trudno zarobić na reklamach w necie.
Nie wiem co umiesz, może b. dużo.
Ale najpierw zarób a potem pogadamy o zarobkach.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale nie ważne...
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Schizo pisze:A skąd tamta lekarka miałaby wiedzieć jakie są jego umiejętności w wykonywaniu tych stron?
Wystarczy jej to, co sam mówi, a co może mówić masz możliwość przeczytania choćby w tym temacie - poza jęczeniem nic nie robi. Założenie bloga na onecie to jeszcze nie informatyka, to samo kupienie domeny za 10 złotych :mrgreen:
jakotako pisze:Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale nie ważne...
Całe te jego webmasterskie umiejętności to chwalenie się na takim forum jak
to swoimi możliwościami i osiągnięciami.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Miszczu, pokaż swoje dzieła - po nich poznamy twe talenta! :lol:
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Obrazek
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

Makaron pisze:...poza jęczeniem nic nie robi...
A co ty robisz? :D Jak dotąd nie pochwaliłeś się jeszcze żadnymi własnymi osiągnięciami, stale tylko żądasz tego od innych, ale ok. masz jeszcze taką możliwość - na tak specyficznym forum można dostać i 100 banów (jeżeli adminowi się nie znudzi ich przyznawanie, czego i tak zawsze unika)... Ale bronione są czyjeś urojenia o "ataku personalnym" - obj. wytwórcze niektórych schizofreników [czepiających się najpierw o teksty krytykujące psychiatrie i dowodzące szkodliwości leków], lecz jednocześnie szerzą oni swoje urojenia religijne lub inne absurdy. Widać jak nieskuteczne te ich psychotropy, że aż sami siebie muszą do nich przekonywać, zasypując różne inne tematy postami o ich świetnych efektach "leczniczych". :mrgreen:
Dolphin pisze:Widzicie? Przyznaje się. Tutaj był Salydusem, na Psychiatria.info.pl poczatkowo Telefarasetem, a potem Telefasem (zmienił nick, gdy banowano go za kłótnie). Ten kolega parę lat wytaczał mi i innym awantury, bez żadnego powodu. Jego ulubione powiedzonka: - jęczysz, - miauczysz.
Kawał awanturnika bez powodu.
To, że "Makaron" (przed tym miał nick "Wspaniale" i inne) to "Salydus" to żadna nowość, a tak przy okazji [anty]reklamy jego bloga - znalazłam ciekawszy, w każdym razie bardziej poukładany: http://pozwolzewyjasnie.pl/news.php :wink:

Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Obłudne jest to co piszesz. Kwestionujesz istnienie schizofrenii jako choroby, a więc wszystko co jest na nią, chorobę, zwalane, jest tylko maską - bo jak inaczej skoro choroby nie ma, czy tak? Zatem upieranie się, że ktoś się dziwi czyimiś istniejącymi
czy nie istniejącymi umiejętnościami nie ma wobec tego racji bytu. Gdybym się nie wypowiedział w tym wątku, milczałabyś albo napisałabyś post/posty wyśmiewające jego, jak to wielokrotnie robiłaś na tym forum, nazywając osoby leczące się u psychiatry za "chorych", "zalekowanych" itd.
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

Makaron pisze:Obłudne jest to co piszesz. Kwestionujesz istnienie schizofrenii jako choroby, a więc wszystko co jest na nią, chorobę, zwalane, jest tylko maską - bo jak inaczej skoro choroby nie ma, czy tak? Zatem upieranie się, że ktoś się dziwi czyimiś istniejącymi
czy nie istniejącymi umiejętnościami nie ma wobec tego racji bytu. Gdybym się nie wypowiedział w tym wątku, milczałabyś albo napisałabyś post/posty wyśmiewające jego, jak to wielokrotnie robiłaś na tym forum, nazywając osoby leczące się u psychiatry za "chorych", "zalekowanych" itd.
Te osoby same siebie tak "wyśmiewają". Kwestionuję "istnienie" diagnozy nie biorąc neuroleptyków i nie mając 'nawrotów'? Jakoś dziwnym trafem nie zniknęła przez to z mojej dokumentacji medycznej. Jesteś chory czy nie i co określasz "chorobą"? Chyba nie "zalekowanie", które ma biochemię mózgu "korygować", a nie zaburzać (robi to choroba bo takie objawienie miał psychiatra, więc napisał o tym biblię DSM :wink: ) i przez to wszystko można zwalić na chorobę [psychiczną] mózgu (a skutkami leków wymienianymi m.in. w ulotkach oraz chorobami po długim ich stosowaniu i tak nie warto się przejmować :wink: ), nawet morderstwa lub samobójstwa.
Ale ty to oczywiście przewidziałeś i mnie wyręczyłeś? No nie wiem jak ci dziękować, chyba odpaleniem 1% z renty. :wink:

jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Mieszkania w Sopocie są b. drogie
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

jakotako pisze:Mieszkania w Sopocie są b. drogie
Sopot to miasto dla bogatych, chociaż mieszka w nim wiele ubogich osób z powojennego zasiedlenia.
Awatar użytkownika
aleksander
bywalec

Post autor: aleksander »

Makaron to prawda co Eden napisał w ostatnim poście tego wątku?
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

aleksander pisze:Makaron to prawda co Eden napisał w ostatnim poście tego wątku?
Kłamstwo i piszę to pierwszy i ostatni raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”