ISON - odpalamy Słońce
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
ISON - odpalamy Słońce
Tak więc w chwili przejścia komety koło Słońca, Słońce dostanie turbodoładowanie, tak kometa niesie olbrzymi ładunek energii vortex i uzupełni Słonecznego vrilla (struktury Kobry i Dżina).
Słońce zostanie zbilansowane energetycznie i... [proszę dopiszcie ciąg dalszy mojej historii]
Słońce zostanie zbilansowane energetycznie i... [proszę dopiszcie ciąg dalszy mojej historii]
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Re: ISON - odpalamy Słońce
...wzmożone promieniowanie Słońca zniszczy sieci energetyczne i informatyczne na Ziemi i ludzie, którzy do tej pory głównie siedzieli przy swoich kompach, ockną się w zupełnej samotności w realu.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
To było wredne.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Kometa w porównaniu ze słońcem ma znikome oddziaływanie.
hehehehvp2 pisze:...wzmożone promieniowanie Słońca zniszczy sieci energetyczne i informatyczne na Ziemi i ludzie, którzy do tej pory głównie siedzieli przy swoich kompach, ockną się w zupełnej samotności w realu.
Pentaner, nie denerwuj się, już się szykowałam by zakończyć dzień, a tu jeszcze zdążyłam się pośmiać i to tak, że dotleniłam płuca

Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 9:23 pm przez lawenda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Komety niosą olbrzymie ładunki elektryczne co ma wpływ na Słońce.
Ta kometa jest szczególna
miała być jasna jak księżyc w pełni a nie jest i nauka nie wie dlaczego.
Ta kometa jest szczególna

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Atomówka - odpalamy ISON i gwarantuję Wam będzie jaśniejsza niż księżyc w pełni.
NUKE IT.
NUKE IT.