fevarin

Moderator: moderatorzy

stokrotka83
zaufany użytkownik

fevarin

Post autor: stokrotka83 »

witajcie forumowicze moi mili dzisiaj przeszlam sie do poradni zdrowia psychicznego ze sprawa natrect .lekarz przepisal mi lek fevarin na zachowania obsesyjno-kompulsywne wiaze z tym pytanie a mianowicie czy ktos bral ten lek i jak on dziala na natrectwa a jesli nie to jak inne lleki dzialaja na natrectwa czy poprostu sie nie mysli o tych obsesyjnych myslach .prosze o odpowiedziedzi
z pozdrowieniami
stokrotka
"Nikt nie moze uciec od swego przeznaczenia"
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Mi leki zredukowały natrętne myśli, nawet jest znośnie teraz :)
Awatar użytkownika
knuckles
zaufany użytkownik

Post autor: knuckles »

Ten fevarin to lek z grupy SSRI ja mam fluoksetyne (bioxetin) tez na natrectwa cos tam chyba pomaga mi ale nie tak jak bym chcial.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Na mnie fevarin fatalnie działał na libido i lekarz zamienił go właśnie na fluoksetynę, jednak nie sugeruj się tym - u Ciebie może być całkiem odwrotnie.

Działanie każdego z tych leków psychotropowych jest dość indywidualne. Trudno przenosić doświadczenia innych na siebie. Napisz sama po miesiącu jak odczuwasz działanie fevarinu.
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

Post autor: misiek25 »

Ja ide niedłógo do swojego lekarza i sie zapytam co na natrectwa jest dobre.Ja kiedyś brałem Anafranil SR 75 i było dobrze chociaż miał sporo działań ubocznych,dobry też jest CYPRAMIL ,CITAL czy SEROXAT ale są droge.TEraz biore Clopixol i nie jest za dobrze bo mam natrętne myśli i chęci do zrobienia czegoś głópiego.Może przepiszą mi jakiś inhibitor zwrotny dopaminy .
pozdrawiam
skorpion :0)
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”