Post i modlitwy o uwonienie pomagają!
Moderator: moderatorzy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Post i modlitwy o uwonienie pomagają!
Wczoraj miałem ścisły post (zero jedzenia, picia itp.) i modliłem się o uwolnienie od opętania i dzisiaj czuję się wyraźnie lepiej. Może nie jestem jeszcze w 100% wolny, ale jest dużo lepiej. Widocznie to jest kilka duchów i nie wszystkie mnie jeszcze opuściły. Ważne, aby post trwał 24h.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Re: Post i modlitwy o uwonienie pomagają!
hahah. Widocznie duchy zgłodniały i poszły do Maca. Najedzą się i wrócą, może cię jeszcze colą poczęstują.Dolphin pisze:Naiwność. Nie zapomnij wziąć leki.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nigdzie nie napisałem, że jeden post wystarczy do całkowitego wyjścia ze schizofrenii, czyli opętania. Napisałem tylko, że wyraźnie pomaga.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Tak a w tabletkach są małe Jezuski które wyganiają złe demony.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Możesz zanieść leki do poświęcenia, jest taki rytuał w kościele, ja tak robię.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- amigo
- zaufany użytkownik
Jesli chodzi o post to nie wiem,ale modlitwa na prawde pomaga.Od kad zaczalem sie modlic czuje sie lepiej,latwiej mi sie zyje.44 pisze:Wczoraj miałem ścisły post (zero jedzenia, picia itp.) i modliłem się o uwolnienie od opętania i dzisiaj czuję się wyraźnie lepiej. Może nie jestem jeszcze w 100% wolny, ale jest dużo lepiej. Widocznie to jest kilka duchów i nie wszystkie mnie jeszcze opuściły. Ważne, aby post trwał 24h.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie wątpię, że modlitwy ci pomagają, ale post i umiejętne modlitwy potrafią zdziałać dosłownie cuda. BTW, witamy w gronie oświeconych i wyzwolonych 

wiara to czynie, ale czuba a nie cuda.
A niewiara czyni beznadziejną depresję.Paranoja pisze:wiara to czynie, ale czuba a nie cuda.
Oczywiście trzeba wiedzieć w co wierzyć.

- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
... fajnie 44, a możesz podać tekst modlitwy, albo zasady skutecznej modlitwy ?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Po pierwsze, trzeba się modlić własnymi słowami, od serca. JAHWE nie słucha wyuczonych, bezmyślnie powtarzanych formułek. Po drugie, jedynym naszym pośrednikiem do BOGA OJCA JAHWE jest JAHSZUA (JEZUS), tak mówi Biblia. Nie ma innych pośredników, orędowników. Po trzecie, należy używać Imion oryginalnych, takich jakimi się Sami posługiwali, czyli JAHWE, JAHSZUA (JEZUS), RUACH ha KODESZ (DUCH ŚWIĘTY). Te oryginalne Imiona mają większą moc. Jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę.... fajnie 44, a możesz podać tekst modlitwy, albo zasady skutecznej modlitwy ?
44 a jesteś zawodowym wyznawcą Jahwe czyli świadkiem jechowym, czy po prostu interesuję cię ten nurt wyznawania wiary.
Fajna wskazówka co do techniki modlitwy
Fajna wskazówka co do techniki modlitwy
- amigo
- zaufany użytkownik
Mniszek.Ja uzywam gotowych modlitw i Bog mi pomaga,wazne jest zeby modlic sie z wiara,a Bog wyslucha i pomoze.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie jestem wyznawcą Świadków Jehowy. Jakbym nim był, to bym pisał Jehowa, a nie JAHWE. Jakbyś uważnie czytał Biblię, to byś wiedział, że Imię JAHWE w Biblii pada kilka tysięcy razy. Tylko od wydania 3-go Biblii Tysiąclecia tłumacze zamienili JAHWE na PAN lub BÓG, co jest oczywiście niewybaczalnym błędem. Moja wiara obiera się na 100% zgodności z Biblią, a nie tym, co mówi ksiądz, nie tym co mówi biskup i nie tym co mówi papież, tylko na tym co mówi sam BÓG JAHWE. Katolicyzm prawie wszystko, co mówił BÓG JAHWE poprzekręcał i powstała pogańska wiara.Ertis pisze:44 a jesteś zawodowym wyznawcą Jahwe czyli świadkiem jechowym, czy po prostu interesuję cię ten nurt wyznawania wiary.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Super, a skąd sie dowiedzieć jak to brzmi w orginale - jest jakaś strona o tym ?44 pisze: JAHWE jest JAHSZUA (JEZUS), RUACH ha KODESZ (DUCH ŚWIĘTY). Te oryginalne Imiona mają większą moc. Jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Po pierwsze, podstawowym źródłem jest Pismo Święte, ale nie w żadnym tłumaczeniu, tylko w oryginale. Tłumacze często przekręcają niewłaściwie oryginał.Mniszek pisze: Super, a skąd sie dowiedzieć jak to brzmi w orginale - jest jakaś strona o tym ?
A tu masz z pewnego źródła jak brzmią te Święte Imiona w oryginale: http://www.amightywind-proroctwa.com/po ... names.html
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik