fevarin
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
fevarin
witajcie forumowicze moi mili dzisiaj przeszlam sie do poradni zdrowia psychicznego ze sprawa natrect .lekarz przepisal mi lek fevarin na zachowania obsesyjno-kompulsywne wiaze z tym pytanie a mianowicie czy ktos bral ten lek i jak on dziala na natrectwa a jesli nie to jak inne lleki dzialaja na natrectwa czy poprostu sie nie mysli o tych obsesyjnych myslach .prosze o odpowiedziedzi
z pozdrowieniami
stokrotka
z pozdrowieniami
stokrotka
"Nikt nie moze uciec od swego przeznaczenia"
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Na mnie fevarin fatalnie działał na libido i lekarz zamienił go właśnie na fluoksetynę, jednak nie sugeruj się tym - u Ciebie może być całkiem odwrotnie.
Działanie każdego z tych leków psychotropowych jest dość indywidualne. Trudno przenosić doświadczenia innych na siebie. Napisz sama po miesiącu jak odczuwasz działanie fevarinu.
Działanie każdego z tych leków psychotropowych jest dość indywidualne. Trudno przenosić doświadczenia innych na siebie. Napisz sama po miesiącu jak odczuwasz działanie fevarinu.
Ja ide niedłógo do swojego lekarza i sie zapytam co na natrectwa jest dobre.Ja kiedyś brałem Anafranil SR 75 i było dobrze chociaż miał sporo działań ubocznych,dobry też jest CYPRAMIL ,CITAL czy SEROXAT ale są droge.TEraz biore Clopixol i nie jest za dobrze bo mam natrętne myśli i chęci do zrobienia czegoś głópiego.Może przepiszą mi jakiś inhibitor zwrotny dopaminy .
pozdrawiam
pozdrawiam
skorpion :0)