(Kiedy wyzdrowieje z religii.)

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: Odpowiedź na listy - kiedy Dolphin wyzdrowieje

Post autor: F20 »

Ciekawi mnie to co piszesz myślę że dobry psycholog wyprowadził by Cię z błędu i nawet lekarstw byś nie potrzebował.
Zrobiłem sobie test wklęsłej maski niestety nie mam diabła w sobie albo jeszcze niemam:(. Na forach często wkurzorzony ironizuje ale to tylko dlatego że schizofrenia dała mi piekłem nerwów w kość i zrujnowała mi życie a teraz nie potrafię odreagować i ciągnę ku śmierci.
F20
bywalec

Często się tak powtarzałem jak Ty teraz w tekście jak byłem przeraźliwie wkur.... od tych stanów psychotycznych. Jak kląłem i wyzywałem z zaciśniętymi pięśćmi wtedy to zdajsie miałem natłok myśli.
F20
bywalec

Dolphin jesteś w reemisji.
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Według mnie to jest w permanentnej emisji i będzie w niej do końca życia bo uważa się za normalnego.
F20
bywalec

Re: naubliżali od nienormalnych - temat wycofany

Przepraszam Dolphin masz coś swojego i wiem że mogłeś się tak poczuć jak napisałeś w temacie nie chciałem Cię urazić.
F20
bywalec

Re: naubliżali od nienormalnych - temat wycofany

Czasami troll się za mocno we mnie odzywa :).
F20
bywalec

pogrzebany żywcem pisze:Według mnie to jest w permanentnej emisji i będzie w niej do końca życia bo uważa się za normalnego.
MI się wydaje że można sobie z takimi stanami poradzić. Całą moc którą wkłada się w takie rozwiązania można ukierunkować na coś dobrego i przysporzyć wiele dobra. Osoba która jest w takim stanie musi się nauczyć trzymać pion a nadmiar energii umysłowej nie kierowa na schizy tylko w realne cele. Może i schizofrenicy mają umysł który działa inaczej ale może uda się go ukierunkować w coś dobrego ?. Wówczas nie potrzeba będzie lekarstw a wytwórcze działania posłużą dobrym celom. Taka mała dywagacja :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”