Kamil Kończak pisze:Ten komentarz jest zwyczajnie chamski - masz tego świadomość? Poza tym nie dotyczy tematu.panpanpan pisze:Mam tylko cichą nadzieję, iż nie wyciągasz łap po rentę z tytułu schizofreni, jakiegoś zasiłku socjalnego, czy czegoś podobnie takowego. Jeśli jesteś takim wielkim specjalistą od życia jedynie codziennego, i twardego stania na tej planecie. To nie ładnie byłoby mieć schizofrenię, i wyciągać łapy po społeczne pieniądze z tytułu społecznego inwalidztwa. Po prostu nie wypada wyciągać łap po społeczne pieniądze, jak jesteś taki specjalista od życia dniem codziennym i sowiecką miłością.Kamil Kończak pisze:Po prostu niektórzy Polacy nie potrafią normalnie żyć dniem codziennym więc szukają tematów do konfrontacji "obcy, wróg" - Do tego przecież zaprzęgli różnej maści demagogów, którzy od paru lat próbują wmówić, że białe jest czarne a czarne jest białe.
Rozumiem, że jesteś wyznawcą religii smoleńskiej i zabolały Cię moja słowa.
Tak - pobieram rentę i nie widzę w tym nic złego. Niedługo planuję iść do pracy i bez żadnego ale będę płacił swoje zarobione pieniądze na ludzi, którzy tego potrzebują, na skutek złego stanu zdrowia. Takie zwyczaje panują w bardziej cywilizowanych krajach.
Przeciwnie synku, nie uważam, iż jest chamski. Jest rzeczowy. Tak mam świadomość, że jest bardzo konkretny, odwoławszy się do twojego nauczania stąpania twardo po ziemi, i nauczania ludzi życia dniem codziennym. Zatem, jeśli planujesz przestać pobierać rentę, i pójść do pracy. Jednocześnie zauważając swoją chorobę. To wypadałoby jednocześnie zauważyć, iż Rosja nigdy święta nie była. A wyznawcą religii smoleńskiej nie jestem bo gardzę polskim styropianem, mocherami, pseudowierzącą polską chołotą. Zresztą podobnie tak samo czerwoną chołotą, sld i innymi zwolennikami ich ukochanej sowietki. Napisalem konkretnie. Chcesz pouczać ludzi o twardo stąpaniu i życiem codziennym dniem. A bierzesz rentę i lawirujesz w chorobie. Ale zrozum, że doskonale to rozumiem. Sam choruje. Tylko, że nie widzę nic dziwnego w tym, iż Rosja mogła przystawić łapy do tego. Tyle, że nie trawię jak ktoś z uporem maniaka liże dupę ruskowi. I nie ma to nic wspólnego z religią smoleńską, mocherami. Bo jakbym mógł to spusciłbym ich do kopalni i zasypał wyjście. Zresztą tak samo kalisza i resztę szajki. Tylko wkurza mnie jak ktoś widzi tylko białe i czarne, a nie wie ze istnieje jeszcze siwy,szary kolor.