Convulex
Moderator: moderatorzy
Convulex
Hej.
Ostatnio na koszmary senne lekarz przepisał mi lek o nazwie convulex.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym lekiem? - jakieś skutki uboczne?
Przeczytałem, że gwałtowne przerwanie kuracji prawie na pewno wywoła napad padaczki - aż się przestraszyłem, tym bardziej, że nie mam padaczki a F20.
Przeczytałem w necie, że jest to stabilizator nastroju jak neurotop (który zażywam) .... sam nie wiem co mam o tym myśleć.
Pozdrawiam
Ostatnio na koszmary senne lekarz przepisał mi lek o nazwie convulex.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym lekiem? - jakieś skutki uboczne?
Przeczytałem, że gwałtowne przerwanie kuracji prawie na pewno wywoła napad padaczki - aż się przestraszyłem, tym bardziej, że nie mam padaczki a F20.
Przeczytałem w necie, że jest to stabilizator nastroju jak neurotop (który zażywam) .... sam nie wiem co mam o tym myśleć.
Pozdrawiam
Re: Convulex
No bo convulex to jest stabilizator nastroju, odpowidnik depakine. Jak ci lekarze lecza, nie powiedziales ze juz cos takiego przyjmujesz?
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
Siema zalew ;-)
słuchaj, no właśnie lekarz wie, że przyjmuję neurotop, dlatego mnie to trochę zadziwiło. Zanim mi przepisał convulex pytał się dokładnie jakie dawki przyjmuję neurotopu.
Żeby jeszcze koszmary po tym ustąpiły. Póki co dziś wezmę 3 raz - faktem jest, że ich nie przeżywam tak jak kiedyś, a widzę jedynie obrazy.
Najlepsze efekty na koszmary dała mi benzodiazepina - xanax (no ale uzależnia).
słuchaj, no właśnie lekarz wie, że przyjmuję neurotop, dlatego mnie to trochę zadziwiło. Zanim mi przepisał convulex pytał się dokładnie jakie dawki przyjmuję neurotopu.
Żeby jeszcze koszmary po tym ustąpiły. Póki co dziś wezmę 3 raz - faktem jest, że ich nie przeżywam tak jak kiedyś, a widzę jedynie obrazy.
Najlepsze efekty na koszmary dała mi benzodiazepina - xanax (no ale uzależnia).
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Convulex to ta sama substancja co w depakinie. Powoduje otępienie, tycie i podobno wypadanie włosów. Ja brałem go krótko i przerwałem ze względu właśnie otępienie.