Bóg ,duch swiety,apokalipsa

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Rafal wybraniec
bywalec
Status: Budowlaniec

Bóg ,duch swiety,apokalipsa

Post autor: Rafal wybraniec »

W roku 2010 zachorowałem niby wszyscy znali moje myśli każdy był diabłem telewizor smiał sie zemnie byłem w psychiatryku po upływie 2 lat musiałem sie oczyśćić znowu każdy był diabłem chodziłem tak 3 mieśiace chodziłem do kośćioła prźyjołem 2 komunie,dućh świety na mnie spoczoł,i dostałem Słowo tak mi sie serce przemieniło podobno tak mi BÓG powiedział że jak umre bedzie koniec swiata,widziałem ludzkie dusze i to ja jeśtem tym ćźarnym oredownikiem kośćioła a teraz zapadła cisza w niebie podobno mam zastapić judasźa a wiećie kto jeśt śzatanem telewizor proton neutron ćźyli nauka to on nas mami polecam kśiażke vasśuli ryden prawdźiwe zycie w Bogu to ona prowadziła mnie przez czyscie...schizofrenia paranoidialna piekna choroba pozdrawiam
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Re: Bóg ,duch swiety,apokalipsa

Post autor: pawel534 »

Rafał mi w psychozie się wydawało że jestem kolejnym wcieleniem Judasza i tym podobne. Nie będę pisał szczegółów ale na pewno nie jesteś czarnym orędownikiem kościoła ani nie masz zastąpić Judasza. To że czytasz książki religijne i chodziłeś do kościoła nie znaczy że Twoje wizje pochodziły od Boga. Pogódź się z tym że to wynik schizofrenii. Ja też widziałem piekło, dusze czyśćcowe i wiele innych rzeczy ale nie chcę do tego wracać i sobie tego przypominać zresztą pisałem już kiedyś o moich wizjach na forum więc nie będę powtarzał.
Rafal wybraniec
bywalec

Schiz

Schizofrenia to nie..zwykła choroba..to dar od Boga przecież tego co tu napisałem sam nie wymysliłem..muzyka grała idealnie z moimi emocjami,po modlitwie ..rozmowie z Bogiem słonce sie do mnie usmiechło jak niemowle tó niby co .."wydawało mi śie"KONIEC SWIATA JEST BLISKI a wiecie że Szatanem jest TELEWIZOR tak to pudło ..NAUKA..to on nas MAMI nie Dajćie śie ZWIEŚĆ.
Longin
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Longin »

Nie bój się dokonać apokalipsy rezygnując z wiary która doprowadziła do twoich wizji, przeczuć. Katolicyzm to nie jest rodzima wiara, poza tym zachęca do porzucenia zdrowego rozsądku. Nie pomaga w życiu, unieszczęśliwia bez wyjątku każdego człowieka, ucząc go życia irracjonalnego, opartego na wierze w zabobony, przesądy.
Rafal wybraniec
bywalec

Koniec swiata

Bóg własnie uczy o normalnych zachowaniach mi objawił że trzeba zdrowo jeść,myc sie,być miłym, pomagac innym i wypic z 2 piwa jak coś i to cała jego filozofia ...a jak przyjmowałem te komunie to tak jakbym coś odkrywał na jeden temat gadki mi sie wydawaly mi sie nieskoczone długie ..coś jest w tym "ciele chrysusa" religia-to zabobon :lol: czyli Boga nie ma tak :lol:
Longin
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Longin »

Zapytaj się Boga dlaczego masz problemy z psychiką. Poza tym swoje objawienia możesz zamieszczać regularnie na blogu, czy w zwykłym zeszycie.
Awatar użytkownika
Paranoja
bywalec

Post autor: Paranoja »

Ja proponuje rozmowy z psychiatrą, on chętnie wysłucha
Rafal wybraniec
bywalec

Koniec swiata

Właśnie mam zamiar pisać swojego bloga miałem czysciec jest napisane"przyjdzie w chwale sadzić żywych i umarłych" mnie osadził za życia a psychiatrzy niech zajma soba nawzajem sami chca rozwiazac swoje problemy na nas...sami sie powinni leczyć :lol: po co te zakłady powstaly tylko tam daja tabletki chlać i tyle a w wasze choroby nie wnikam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”