Przypadkowo uda Ci się też odwiedzić Macę jak mniemam? Gratuluję lepszego samopoczucia, fajne jest to że człowiek ma ochotę stawiać przed sobą kolejne wyzwania i pokonywać nadchodzące przeciwności losu. Wydaje mi się że zażywanie antydepresantów przypomina chodzenie o kulach, pomagają dojść do dobrej formy i w pewnym momencie stają się zbędne, nie ma co się martwić co będzie gdy odstawisz swój prozac, lekarz będzie wiedział że już czas chodzić o własnych siłach i odstawisz lek w momencie gdy nie będziesz go już potrzebować.Zagubiona we mgle pisze:w celu odwiedzenia Ralfa
Seronil
Moderator: moderatorzy
- Maca
- zaufany użytkownik
- Status: Grafik
- Kontakt:
Re: Seronil
-
- zaufany użytkownik
Maca, spotkamy się obowiązkowo w Warszawie! 

ja tam zarzywam prozac 2 lata i jest gites. Moge go brac do konca zycia nawet ;p
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zaufany użytkownik
Ja też mogłabym brać do końca życia, gdybym miała czuć się tak dobrze jak teraz. A nawet nie mam nic przeciw temu, by doktorek mi zwiększył dawkę.
Już rozumiem, dlaczego jesteś taki aktywny, Ralf. Po tylu tabletkach prozacu... 

haha.Zagubiona we mgle pisze:Po tylu tabletkach prozacu...
- Peter
- zaufany użytkownik
właśnie u mnie Seronil wywoływał urojenia... Przestałem go brać
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Bralem seronil depresji przy nim nie mialem ale jedynie co moglem wtedy robic po przyjsciu z pracy to gapic sie w telewizor. Tylko filmy wzbudzaly emocje moje zainteresowania i pasje zgasly za mocno rozsierdzane przeznerwy.
ta, jasne...Zagubiona we mgle pisze:Maca, spotkamy się obowiązkowo w Warszawie!
-
- zaufany użytkownik
O co Ci znowu chodzi?Ralf pisze:ta, jasne...Zagubiona we mgle pisze:Maca, spotkamy się obowiązkowo w Warszawie!
- Peter
- zaufany użytkownik
Od jutra moje kolejne podejście do Seronilu 20mg. Mam jednak depresję i muszę go brać, miałem odstawiony bo miałem urojenia, nie wiem jak będzie teraz. do tego biorę 15mg Olzapinu
sry, już nie pamiętam, to było tak dawno.Zagubiona we mgle pisze:O co Ci znowu chodzi?
Ja dalej biore fluo raz 20 a raz 40 mg. To działa! :twisted:
- raichu
- zaufany użytkownik
- Status: trener pokemon
Mi Andepin 20mg dość dobrze radził sobie z dołem, lękami itp. Może ciut lepszy był Setaloft 100mg. Szkoda że nie biorę ani tego ani tego bo lekarz odstawił z uwagi na manię i pobudzenie.
-
- zaufany użytkownik
Brałam seronil ok 1 rok na depresję popsychotyczną i wyszlam z niej. brałam to razem z aripiprazolem i kwetaplexem xr. obecnie czuje się dobrze, prawie tak jak przed wybuchem choroby.
"Dobrze jest znać prawdę i głośno o niej śpiewać, ale lepiej znać prawdę i śpiewać o śliwkach.."
- piotrs
- zaufany użytkownik
a zy mieliscie biegunki po min ja po asertinie 50 mialem biegunki nie moglem wyjsc nigdzie no i lęki niepokoje nudnoscii wieksze no ale trzeba brac teraz biore amisan 200 mg jest antydepresyjny mozna brac niacyne np w garscii orzechow ziemnych mam seronil na polce abym nie mial depresji w pogotowiu zapobiegawczo