Lęki z rana
Moderator: moderatorzy
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Lęki z rana
Witam
Jestem po od stawieniu tisercinu i zamiast niego dostałem imovane i akineton mogę stwierdzić że moje objawy znikły jak ręką odjął aż w to nie wierze że mi się coś chce nie tak jak wcześniej lęki i omamy czy to możliwe że tisercin dawał mi takie skutki uboczne że brak motywacji brak chęci do czego kol wiek przestałem być senny wstaje już o 8-9 idę spać o 23:00 i nie wstaje zmęczony i w lękach nie leże na łóżku cały dzień jak kiedyś I mam pytanie co zamiast na sennego imovane bo to uzależnia i doktorka nie chce mi wypisywać tego leku, ketrel brałem kiedyś ale nogi mi tak chodziły że spać się nie dało
Jestem po od stawieniu tisercinu i zamiast niego dostałem imovane i akineton mogę stwierdzić że moje objawy znikły jak ręką odjął aż w to nie wierze że mi się coś chce nie tak jak wcześniej lęki i omamy czy to możliwe że tisercin dawał mi takie skutki uboczne że brak motywacji brak chęci do czego kol wiek przestałem być senny wstaje już o 8-9 idę spać o 23:00 i nie wstaje zmęczony i w lękach nie leże na łóżku cały dzień jak kiedyś I mam pytanie co zamiast na sennego imovane bo to uzależnia i doktorka nie chce mi wypisywać tego leku, ketrel brałem kiedyś ale nogi mi tak chodziły że spać się nie dało
To nie schizofrenia jest problemem tylko przeszkody napotykane w sercach naszych bliźnich.
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
czy po EEG mogę prowadzić pojazd
To nie schizofrenia jest problemem tylko przeszkody napotykane w sercach naszych bliźnich.
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mam wyniki EEG co oznacza w orzeczeniu zapis nieprawidłowy
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Raczej niewiele, to tylko jedno z badań. Badanie EEG ma ograniczoną wartość diagnostyczną, a najbardziej przydaje się w monitorowaniu przewlekłym pacjentów chorujących na padaczkę. Badanie to trzeba oceniać razem z całością danych o przebiegu objawów występujących u pacjenta. Za mało info podałeś, z jakiej przyczyny miałeś to badanie? Czy neurolog nie poinformował Cię o wynikach?
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie informował mnie bo mnie kierowała psychiatra i na badaniu nic nie mówiła Pani Na tym tle zarejestrowane fale wolne o częstotliwości 3,5-4,4 Hz i amplitudzie 42,5-53,7 mV zlokalizowane w obu okolicah czołowo centralnych w czasie trwania HW i FSSchizo pisze:Raczej niewiele, to tylko jedno z badań. Badanie EEG ma ograniczoną wartość diagnostyczną, a najbardziej przydaje się w monitorowaniu przewlekłym pacjentów chorujących na padaczkę. Badanie to trzeba oceniać razem z całością danych o przebiegu objawów występujących u pacjenta. Za mało info podałeś, z jakiej przyczyny miałeś to badanie? Czy neurolog nie poinformował Cię o wynikach?
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Z rana najlepiej przeciągnąć sie jak kot i sie smiać.