Kobiety! Jaki jest wasz wymarzony mężczyzna??
Moderator: moderatorzy
Re: Kobiety! Jaki jest wasz wymarzony mężczyzna??
Starsi sa fajniejsi, ale nie duzo starsi. Musza byc dobrze zakonserwowani.

...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 9:22 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Święta racja. 

panie - panom
panowie - paniom

panowie - paniom

wymarzony mezczyzna pewnie nie istnieje, wymarzona kobieta pewnie taz nie.
Mozna sobie marzyc. Ciekawe czy ktos dostanie to co chce. To bylby cud.
Jak ktos juz kogos ma i wzajemnie to pewnie wzajemnie na siebie wplywaja i probuja zblizyc druga osobe do idealu.
Mozna sobie marzyc. Ciekawe czy ktos dostanie to co chce. To bylby cud.
Jak ktos juz kogos ma i wzajemnie to pewnie wzajemnie na siebie wplywaja i probuja zblizyc druga osobe do idealu.

Ale kochają kogo: osobę którą jest aktualnie, czy tą, którą stanie się dopiero kiedyś w wyniku zabiegów drugiej strony?sophie pisze:Jak ktos juz kogos ma i wzajemnie to pewnie wzajemnie na siebie wplywaja i probuja zblizyc druga osobe do idealu.
Lepiej jak każdy sam siebie dobrowolnie zmienia pod wpływem miłości i staje się lepszy i doskonalszy.
Pewnie ze lepiej. To jest wyidealizowana wizja, fajnie jak prawdziwa.
Mysle jednak, ze rzeczywistosc jest inna. Czasem sie tez probuje nagiac inna osobe do swojego otoczenia, swoich kumpli. Na poczatku sie cos dla niej robi a potem nie chce sie byc pantoflarzem.
Albo dziewczyna zaczyna tez sluchac kolezanek. Wszystko musi sie podobac i pasowac, tylko do czego ?
Mysle jednak, ze rzeczywistosc jest inna. Czasem sie tez probuje nagiac inna osobe do swojego otoczenia, swoich kumpli. Na poczatku sie cos dla niej robi a potem nie chce sie byc pantoflarzem.
Albo dziewczyna zaczyna tez sluchac kolezanek. Wszystko musi sie podobac i pasowac, tylko do czego ?

...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 9:22 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
No co ty ze nie musza, to niech juz beda pod kolor, najlepiej lakieru do paznokci 
zeby nie bylo nudno i nie wszystko takie same jak sukienka i samochod, a moze na inna okazje inny samochod. Np na wakacje jakis jeep a na specjalna okazje wypasiony antyk z fajnym silnikiem zeby dawal rade
A facet jako stylowy dodatek moze czasem byc np niedopasowany pozornie, jak juz taka blachara to nie moze sie go wstydzic i by go wyslala do stylistki...

zeby nie bylo nudno i nie wszystko takie same jak sukienka i samochod, a moze na inna okazje inny samochod. Np na wakacje jakis jeep a na specjalna okazje wypasiony antyk z fajnym silnikiem zeby dawal rade

A facet jako stylowy dodatek moze czasem byc np niedopasowany pozornie, jak juz taka blachara to nie moze sie go wstydzic i by go wyslala do stylistki...

Silny, żeby mógł mnie nosić, bogaty, żeby zapełniał mi lodówkę jedzeniem i ślepy, żeby nie musiał mnie oglądać.
Niech toleruje chorobe i robi wszystko zeby mnie zadowolic.
I tak mu bede klamac ze nie jestem prozna
I tak mu bede klamac ze nie jestem prozna

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
A Ty zrobisz wszystko aby zadowolić jego 

Gdyby juz byla taka sytuacja pewnie bym zrobila to co umiem ale na pewno nie wszystko i nie najlepiej.
Pewnie bym sie starala ale to i tak by zalezalo od mojego humoru.
Pewnie bym sie starala ale to i tak by zalezalo od mojego humoru.

A dopuszczalnym jest przeglądanie internetu na tablecie?Małgosia pisze:Nie czyta na klo i nie zakłada książek papierem toaletowym.

Z ósmego wymiaru...JAK WIDAĆ MAM WYMAGANIA Z KOSMOSU!
Potrafi mi zrobic wode z mozgu 

Miłość jest przereklamowana :-(
Także nie powinniśmy się martwić, że nas ominie.
Tyle istnień w historii szło na marne.
A my mieliśmy pezechlapane od dzieciństwa.
Chcielibyście, tak naprawdę, "grać role męża i żony"?
Czy większość z nas byłaby w stanie?
Nic dobrego już nas nie czeka, trzeba się cieszyć dobrą herbatą.
Tyle istnień w historii szło na marne.
A my mieliśmy pezechlapane od dzieciństwa.
Chcielibyście, tak naprawdę, "grać role męża i żony"?
Czy większość z nas byłaby w stanie?
Nic dobrego już nas nie czeka, trzeba się cieszyć dobrą herbatą.
A jake podłazy kto cyni do panny? A na baciarce hebała? Nie obocysz tamoj harpaganów ni bachratych. Ni jedyn paróbek kciołby tako babe. Ino trza by ci izbe bioło wyrychtować i połednine uwarzyć takemu. A krzepki chłop by ci wycharatał jako chałpe i byśta se bytowali i bajtele wybawili... 
jaka gwara