dan pisze:Ralf, cierpliwości
Na pewno w końcu odpiszą, jest jeszcze trochę czasu.
Być może będę mógł zabrać z Gdańska 2 osoby. Jeszcze to potwierdzę.
hej, hej.
To ja sie pisze. Na podwiezienie

Moderator: moderatorzy
dan pisze:Ralf, cierpliwości
Na pewno w końcu odpiszą, jest jeszcze trochę czasu.
Być może będę mógł zabrać z Gdańska 2 osoby. Jeszcze to potwierdzę.
do zobaczeniayasmin83 pisze:Też się wybieram, więc do zobaczenia na zlocie
dan pisze:Mnie i Trycji raczej też niestety nie będzie. Chyba, ze zdarzy się cud. Czasem się zdarzają...
Dobrej zabawy, wykorzystajcie dobrze ten czas
Przydarzył nam się niespodziewany wydatek związany z samochodem. Jednocześnie weekend zlotowy jest jedynym moim wolnym terminem, który mogę przeznaczyć na zajęcie się autem. Myślę, że Yasmin jedzie niezależnie od nas ale trzeba ją jeszcze dopytać.Ralf pisze:Dlaczego Was nie bedzie????? O co chodzi?
dan pisze:Przydarzył nam się niespodziewany wydatek związany z samochodem. Jednocześnie weekend zlotowy jest jedynym moim wolnym terminem, który mogę przeznaczyć na zajęcie się autem. Myślę, że Yasmin jedzie niezależnie od nas ale trzeba ją jeszcze dopytać.Ralf pisze:Dlaczego Was nie bedzie????? O co chodzi?
Bardzo zazdroszczę tym, którzy jadą... Ehh, nastawiałem się już od kilku miesięcy na ten wyjazd
Yasmin właśnie przeczytała i się zastanawia, bo nie wie jak będzie z połączeniami pociągowymijapalach pisze:NIe uwzglednilem Yasmin, bo nie wiem czy przyjedzie jesli Dan i Trycja nie beda jechac samochodem...
Pierwszy przystanek w Kątach.yasmin83 pisze:(powiedzcie jeszcze, na którym przystanku w tych Kątach wysiąść?