Moderator: moderatorzy
Ale przecież jest taki obrazekSięSzłoSkrajemDrogi pisze:Jeśli dział o chemicznym świństwie ma symbolizować obrazek przedstawiający naturę, jakieś zioła...Trzeba mieć specyficznie poczucie homoru. Jak to Zbyszek, nasz forowy stoik
Bo Zbyszek zmienił na głównym. Jednak kiedy weźmiesz główkę do góry zobaczysz, że tu dalej jest.przeglosowany pisze:Ale przecież jest taki obrazekSięSzłoSkrajemDrogi pisze:Jeśli dział o chemicznym świństwie ma symbolizować obrazek przedstawiający naturę, jakieś zioła...Trzeba mieć specyficznie poczucie homoru. Jak to Zbyszek, nasz forowy stoik
Wybacz ale myślałem, że każdy wie, że receptury farmaceutyków są wytwarzane w laboratoriach. Na ulotkach czytamy o syntetycznych substancjach a nie o ziołach czy innych darach natury. Pewne składniki do leków biorą się z natury jak wszystko bo nikt nie stworzy z niczego. Jednak efekt końcowy czyli lek - w naturze nie występuje.Mniszek pisze:... a co ty myślisz, że ja chemik jestem - proste dopiero jak ktoś wytłumaczy, a i tak nie jestem pewien do końca ze to prawda.
Prawdopodobnie nigdy nie palilem naturalnej marihuany. A Ty? Jest szkodliwa ale czy leki nie są?Maldok pisze:Zdrowszy chemiczny Solian niż naturalna marihuana
Proponuję iść tym tropem i spytać lekarza co powienineś jeść aby osiągnąć podobny efekt co po psychotropachMniszek pisze:np. witaminy można dostać w aptece w różnej formie, ale nawet dziecko wie że są normalnie w pokrzywieniu. Szedłem tym tropem.
A kto komu każe jeść lawę hehe?Mniszek pisze:Naturalna lawa wulkaniczna też jest niezdrowa, hmmm .... szczególnie ta gorąca, hehe ... BARDZO NIEZDROWA.