SOLIAN
Moderator: moderatorzy
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
SOLIAN
chcialbym sie dowiedziec jakie dawki solianu bierzecie male czy duze prosze powiedzcie mi dziekuje
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Re: SOLIAN
Ja biorę 400 rano. Może powinieneś założyć ten wątek w temacie o lekach? 

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ja biore seteczke mg rano i przepijam zielona herbatka, po godzinie zjadam obfite sniadanko.
Ja brałam 400-0-400.
-
- zaufany użytkownik
Dzień dobry,maniek123 pisze:chcialbym sie dowiedziec jakie dawki solianu bierzecie male czy duze prosze powiedzcie mi dziekuje
Biorę Solian w dawkach 400-400-0
Wieczorem dla wyrównania dawki biore Klozapol w dawce 350mg
Jeszcze leki potrzymujace, ale ten dział jest o Solianie więc sie nie bede rozpisywała.
Pozdrawiam
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
Ja powinienem brać Solian 400-400-0
Ale tak chce mi się potem spać, że sobie zmniejszyłem do:
400-0-0.
Dobrze zrobiłem ????????
Ale tak chce mi się potem spać, że sobie zmniejszyłem do:
400-0-0.
Dobrze zrobiłem ????????
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zaufany użytkownik
Fujikoo pisze:Ja brałam 400-0-400.
400 wieczorkiem i mogłas spac?
-
- zaufany użytkownik
Wczoraj by dzień gdzie w naszych Aptekach nie było SOLIANU a jezeli był to twierdzono,ze receptowa pieczątka przychodni mało czytelna. Ja jednak myśle,że nie mają jeszcze dokładnych cen co to tego leku jak obedrzec pacjenta i odsłyłają pacjentów.
Co my mamy zrobić zaprzestać brania????
Co my mamy zrobić zaprzestać brania????
Teraz biore tylko 200 mg Solianu...
Jak to nie było Solianu? O.O
A jaka teraz bedzie nowa cena Solianu w aptekach? Do tej pory znam miejsce gdzie był całkowicie bezpłatny...
Jak to nie było Solianu? O.O
A jaka teraz bedzie nowa cena Solianu w aptekach? Do tej pory znam miejsce gdzie był całkowicie bezpłatny...
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
-
- zaufany użytkownik
Bezpłatny nie był-ale 3,20zł. Na liscie leków refundowanych tego leku nie ma. pamietam jak na poczatku brania Solianu płaciłam diabelnie drogo.
Może cos się do poniedziałku wyklaruje.
Miłej niedzieli.
Może cos się do poniedziałku wyklaruje.
Miłej niedzieli.
witam
Jestem na ryspolicie 4 mg od 4 miesiecy(od czasu wybuchu pierwszej psychozy ), ale odczuwam zamulenie i niechec do pracy .Nic mi sie nie chce robic ,najchetniej caly czas bym lezala gdyby nie to, nie chcialabym zmienic tego leku.ale najgorsze jest dla mnie to ze zauwazylam u siebie ubostwo mowy , nie chce mi sie odzywac , albo sie jakam , albo brakuje mi slow zeby sie wypowiedziec .Nie wiem czy to wina choroby czy ryspolitu . Chcialabym zmienic lek na solian i mam pytanie do wszystkich ktorzy zazywaja ten lek , czy solian nie otepia i czy dobrze sie po nim wysławia ? Czy jest duzo mysli w glowie i czy dobrze sie po nim gada .chcialabym znalesc lek po ktorym bede bardziej energiczna , rozmowna i po ktorym bedzie mi sie wiecej rzeczy chcialo
Jestem na ryspolicie 4 mg od 4 miesiecy(od czasu wybuchu pierwszej psychozy ), ale odczuwam zamulenie i niechec do pracy .Nic mi sie nie chce robic ,najchetniej caly czas bym lezala gdyby nie to, nie chcialabym zmienic tego leku.ale najgorsze jest dla mnie to ze zauwazylam u siebie ubostwo mowy , nie chce mi sie odzywac , albo sie jakam , albo brakuje mi slow zeby sie wypowiedziec .Nie wiem czy to wina choroby czy ryspolitu . Chcialabym zmienic lek na solian i mam pytanie do wszystkich ktorzy zazywaja ten lek , czy solian nie otepia i czy dobrze sie po nim wysławia ? Czy jest duzo mysli w glowie i czy dobrze sie po nim gada .chcialabym znalesc lek po ktorym bede bardziej energiczna , rozmowna i po ktorym bedzie mi sie wiecej rzeczy chcialo
Miałam podobne objawy, jak Ty po rispolepcie (to samo co Twój lek). Pomogła zmiana leków. Ale nie obiecuj sobie, że leki od razu wszystko zmienią. Potrzeba czasu, wytrwałości. Ale poproś o zmianę leku. Są lepsze. Na rispolept większość chorujących narzeka, ale trafiają się osoby, którym ten lek bardzo pomógł.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Nie zmieniaj na solian, usypia, zachowywałem się po nim jak zombie. Z mową nie było problemów, za to miałem sztywne mięśnie i ogólną apatię.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
rano 200 mg i wieczorem tyle
Solian był moim pierwszym lekiem i bardzo dobrze się po nim czułam, praktycznie zero skutków ubocznych poza małą bezsennością, a samopoczucie miałam wręcz euforyczne. Brałam 400 mg.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.