_Zamuła_na_haloperidorze
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
_Zamuła_na_haloperidorze
Witam wczoraj byłęm u lekarza i z 8mg haloperidolu podniósł mi na 10 mg żebym nie był pobudzony matka nagadała głupot i zwększył dawkę że jestem pobnudzony i ciągnie mnie do alkoholu i narkotyków a co tu *słowo niedozwolone* można robić jak nie pić >>?? jak nic sie nie chce po tych pierdolonych lekach niech moja matka i lekarz sami zażyją tabletkę 5 mg haloperidolu na raz zobaczymy jak by sie czuli co robić *słowo niedozwolone* te leki tylko przepisują lekarze i zamulają nas halopeidolem dodam że biore jeszczxe tabletkę rano abilifów i *słowo niedozwolone* z tym leczeniem jak nigdy sie nie wyleczymy to po co brać te leki głosów już nie słysze i jest dobrze...! na tą chwile nie wziąłem dziś haloperidolu piątki rano ponieważ bym spał a ja chce być aktywny jakie jest wasze zdanie na temat haloperidolu 5mg rano i 5mg na noc zamuła jak *słowo niedozwolone*
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Re: _Zamuła_na_haloperidorze
Po co chodzisz z mamą do lekarza?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- stanley151
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46785217
Szop jezeli miales nawroty, to bierz leki, ja jestem na klozapolu, to chyba najgorszy lek, ale wiem ze jak nie bede bral to psychoza jak w banku
Ludzie szukają Miłości, a Ona jest na krzyżu...
"Jezu, ufam Tobie"
"Jezu, ufam Tobie"
-
- zaufany użytkownik
kurcze bo moja matka jest nadopiekuńcza i nie wie tak naprawdę czego mi potrzeba heh przez jej troski ja cierpię mei a nawrotu nie miałem
Słuchaj to jest dość powszechna praktyka, że rodzina chce coś załatwiać, rozmawiać z lekarzem bez obecności pacjenta. U mnie tak było na początku, w szpitalu. Lekarze w ogóle mnie nie informowali. Co najlepsze rodzina kłamała, że świetnie funkcjonuję, śmieję się i rozmawiam, a ja byłam jak warzywo. Masz prawo sam rozmawiać z lekarzem i masz prawo do tego, żeby lekarz dotrzymywał tajemnicy.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
wyobrazam sobie jak sie czujesz. Ja jestem na klozapinie bylam na 200mg i bylam jak warzywo, okazalo sie ze jestem nadwrazliwa na leki i mi obnizona dawke obecnie jestem na 50mg, ale szczerze powiem ze nadal czuje sie spowolniona i przytylam 12kg w ciagu 6 miesiecy. Od nastepnego tygodnia zmieniam lek na solian tez niewiem jak bedzie, ale mysle ze klozapina jest okropna i juz gorzej nie moze byc.
Chodz sam do lekarza, mi tez wszyscy mowia ze nawet nie widac ze chora jestem, ale ja wiem swoje.
Chodz sam do lekarza, mi tez wszyscy mowia ze nawet nie widac ze chora jestem, ale ja wiem swoje.
-
- zaufany użytkownik
właśnie uzgodniłęm z mamą że sam będe chodził wmawiają nam że jest dobrze a nie jest ...heh głosy raz są raz ich nie ma ... i waże do tego 120 kg a ważyłęm po nich 135kg brałem tisercin depakine risplept olanzil zeldox i nic nie skutkowało a głosy to kwestia czasu tak myślę że przejdą same... nom ale mam 189 wzrostu to taki zbity jestem tą masą po tych lekach...heh co oni nam zrobili