_Zamuła_na_haloperidorze

decaldol

Moderator: moderatorzy

Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

_Zamuła_na_haloperidorze

Post autor: Psychodelik_euforii »

Witam wczoraj byłęm u lekarza i z 8mg haloperidolu podniósł mi na 10 mg żebym nie był pobudzony matka nagadała głupot i zwększył dawkę że jestem pobnudzony i ciągnie mnie do alkoholu i narkotyków a co tu *słowo niedozwolone* można robić jak nie pić >>?? jak nic sie nie chce po tych pierdolonych lekach niech moja matka i lekarz sami zażyją tabletkę 5 mg haloperidolu na raz zobaczymy jak by sie czuli co robić *słowo niedozwolone* te leki tylko przepisują lekarze i zamulają nas halopeidolem dodam że biore jeszczxe tabletkę rano abilifów i *słowo niedozwolone* z tym leczeniem jak nigdy sie nie wyleczymy to po co brać te leki głosów już nie słysze i jest dobrze...! na tą chwile nie wziąłem dziś haloperidolu piątki rano ponieważ bym spał a ja chce być aktywny :!: jakie jest wasze zdanie na temat haloperidolu 5mg rano i 5mg na noc zamuła jak *słowo niedozwolone*
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Re: _Zamuła_na_haloperidorze

Post autor: mei »

Po co chodzisz z mamą do lekarza?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
stanley151
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46785217

Post autor: stanley151 »

Szop jezeli miales nawroty, to bierz leki, ja jestem na klozapolu, to chyba najgorszy lek, ale wiem ze jak nie bede bral to psychoza jak w banku
Ludzie szukają Miłości, a Ona jest na krzyżu...
"Jezu, ufam Tobie"
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

kurcze bo moja matka jest nadopiekuńcza i nie wie tak naprawdę czego mi potrzeba heh przez jej troski ja cierpię mei a nawrotu nie miałem :)
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Słuchaj to jest dość powszechna praktyka, że rodzina chce coś załatwiać, rozmawiać z lekarzem bez obecności pacjenta. U mnie tak było na początku, w szpitalu. Lekarze w ogóle mnie nie informowali. Co najlepsze rodzina kłamała, że świetnie funkcjonuję, śmieję się i rozmawiam, a ja byłam jak warzywo. Masz prawo sam rozmawiać z lekarzem i masz prawo do tego, żeby lekarz dotrzymywał tajemnicy.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
mamuska
zaufany użytkownik

Post autor: mamuska »

wyobrazam sobie jak sie czujesz. Ja jestem na klozapinie bylam na 200mg i bylam jak warzywo, okazalo sie ze jestem nadwrazliwa na leki i mi obnizona dawke obecnie jestem na 50mg, ale szczerze powiem ze nadal czuje sie spowolniona i przytylam 12kg w ciagu 6 miesiecy. Od nastepnego tygodnia zmieniam lek na solian tez niewiem jak bedzie, ale mysle ze klozapina jest okropna i juz gorzej nie moze byc.
Chodz sam do lekarza, mi tez wszyscy mowia ze nawet nie widac ze chora jestem, ale ja wiem swoje.
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

właśnie uzgodniłęm z mamą że sam będe chodził :) wmawiają nam że jest dobrze a nie jest ...heh głosy raz są raz ich nie ma ... i waże do tego 120 kg a ważyłęm po nich 135kg brałem tisercin depakine risplept olanzil zeldox i nic nie skutkowało a głosy to kwestia czasu tak myślę że przejdą same... :!: nom ale mam 189 wzrostu to taki zbity jestem tą masą po tych lekach...heh co oni nam zrobili :?
ODPOWIEDZ

Wróć do „haloperidol”