Odstawienie Solianu

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Re: Odstawienie Solianu

Post autor: seebek »

Sprawdziłem skład tych leków, ogólnie nic nowego czyli witaminy i zioła typu waleriana, chmiel, melisa lawenda, miłorząb, głóg, męczennica, żeń szeń plus dodatki.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
zdrowy1212121212
zarejestrowany użytkownik

Post autor: zdrowy1212121212 »

Wszedłem sobie zobaczyć czy ktoś coś odpisze o tym, bo naprawde już tydzień leków nie biorę i z dnia na dzień coraz lepiej, no wczoraj aby było słabo ale to w piątek zapiłem strasznie bo chciałem uczcić odstawienie prochów heh;d no ale pisałem wtedy po dwóch dniach po odstawieniu ale później jednak poczułem głód solianu i przez 3 dni łykałem 25 mg i czwartego dnia połowe tego taką małą okruszynke i jest naprawde dobrze i schudłem już troche, może na oko troszke aby widać ale na wadze to 4 kg mniej, a no że w składzie nie ma nic specjalnego witaminki minerały i te źiółka ale tam można poczytać wiele ciekawych rzeczy o wielu chorobach, że to właśnie niedobór jakiejś witaminy czy minerału powoduje jakąś chorobę, o cukrzycy, nadciśnieniu, wypadaniu włosów, wrzodach no takie naprawde ciekawe rzeczy i dla mnie bardzo wiarygodne, więc może i ze schizami chodzi o jakąś witamine czy minerał, no nie wiem tak sobie gdybam, ale naprawde bardzo dobrze się czuje, i tam gdzie indziej mi ktoś napisał, żeby nie dublować postów, ale no chciałem pomóc, żeby dużo osób się dowiedziało, no odezwe się jeszcze za jakiś miesiąc i powiem jak tam się czuje, ale naprawde polecam:)
zdrowy1212121212

oj no i głupia sprawa;/, bo do solianu pare dni temu powróciłem, chyba troche ponad miesiąc nie brałem i jakoś chwilami słabo się czułem, może nie to że aż się wytrzymać nie dało, ale no słabo troche i tak wyskoczyłem z tym jakbym jakąś Ameryke odkrył, i przepraszam:( a siedziałem całe dnie i szukałem co tam innego naturalnego i znalazłem o niacynie cynku i tam o kwasach omega 3 i tak nakupywałem tego i cała szufladach w pigułach ;D i ze 40 dziennie normalnie brałem wszystkiego a teraz jeszcze solian, na każdym kroku jakieś piguły :D ale no nie to że nie czułem poprawy po tych wszystkich witaminkach bo tak co dzień coś tam lepiej odczuwałem ale to strasznie powoli działa a nie chce siedzieć i czekać... a na co? na szczęście;/ jak szczęście mam pod ręką- w solianie:D postanowiłem więc się powspomagać solianem i brać te witaminki i gdzieś za 3 miesiące znowu sobie odstawie, może przez ten czas zdążą zadziałać witaminki, bo ziółek to już nie bo za drogie, ale też przyznam że było nawet nawet w niektóre dni, ale jak to u mnie zawsze bywa piątek sobota hlanie, a na następny dzień masowy dół z przpicia, no i przez to weekendowe picie napewno mi się dużo pogarszało, oj już takie ze mnie stworzenie ;/ i przepraszam jeśli kogoś w błąd wprowadziłem czy coś, ale tam każdy ma swój rozum:) i sorcia
zdrowy1212121212

hej a chciałbym wnieść poprawke;p bo znowu nie biore:) no dopiero 4 dni ale jak narazie jest bardzo dobrze, troche eksperymentowałem ze sobą ostatnio ale już chyba rozwiązanie dla siebie znalazłem:) bo najpierw 4 ziółka zamówiłem a potem znowu 4 ale zamieniłem passilat na jakiś inny i się zaczęło psuć i po jakimś czasie pomyślałem że to może on tylko działa, i tam w składzie jest dużo męczennicy cielistej i poszukałem innych preparatów z nią no i biorę valused ale w nim w 1 pigułce jest 40mg męczennicy a w passilacie 200 mg, i przez jakiś czas brałem ze 3 pigułki valused no i byłem na 50 mg solianu i dobrze było, a wcześniej bez tego ziółka i witaminek to musiałem 2 razy dziennie conajmniej po 100 mg brać bo jak nie to beznadzieja była, a passilatu brałem 2 dziennie czyli pod względem męczennicy to 10 pigułek valused no i właśnie tak zacząłem brać i solian odstawiłem, i zamówiłem aby ten passilat, szukałem jakiś innych preparatów z tą męczennicą ale nie moge znaleźć żeby dużo go było, i stężenia nie takie chyba bo w valused to na równi z kozłkiem lekarskim i czymś tam a mi się wydaje że to chodzi tylko o źiółko męczennicy, no i 4 dni nie biore znowu ale tak się boje troche tak po 10 pigułek dziennie tego jeść to zamówiłem passilat, a valused można kupić w aptece za 13 ziko ale to na 3 dni mi starcza, no i tam do tego kwasy omega 3 biore i dużo orzeszków włoskich zajadam, kruca dobrze by było jakby ktoś też spróbował to ziółko pojeść i napisać czy też pomaga, bo ja tu sam sie wypowiadam a jakby komu innemu też pomogło to by raźniej było:) nie chce oczywiście nikogo w błąd wprowadzać i namawiać żeby odstawiał bo jeszcze się coś złego komuś stanie ale no spróbować się powspomagać tym można i coś popróbować, a brałem z 15 różnych ziółek i tylko te dwa preparaty z męczennicą pomagają ale naprawde bardzo dobrze ( jak narazie) jakby coś się pogorszyło to napisze oczywiście
zawilinski
zaufany użytkownik

Post autor: zawilinski »

zdrowy1212121212 i co daja ci cos te ziola? ja probowalem kofeiny, ale po niej mialem napięcie, lęki, probowalem jeszcze różeniec górski inaczej korzeń arktyczny (rosea rhodiola), ale pobudzalo mnie zbyt mocno i nie moglem zasnac. ziola sa za cienkie na choroby psychiczne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „solian”