Emocje
Moderator: moderatorzy
Emocje
W ostatnich kilku dniach zacząłem mieć mroczne emocje, które sie ”wlaczaly” gdy sluchalem pewnych utworow (ktore mi sie kojarzyly z miejscem, w ktorym przezylem najglebsze emocje pustki i bezsensu, i jest jednoczesnie moim najbardziej ukochanym miejscem na swiecie - Fieberbrunn). Nie jest to pierwszy raz gdy to mi sie zdarzalo - 2 lata temu to sie zdarzylo, bo jakas kolezanka, w ktorej sie zakochalem postanowiła sie bawic moimi uczuciami i mnie wprowadzac w smutek i poczucie winy. Czy jest to cos zlego ? Bo ta sytuacja z kolezanka doprowadzila mnie do obledu, a popsute emocje byly wstepem... Na dodatek w pewnym sensie ja te emocje lubie !
"Odkąd poznałem ludzi pokochałem zwierzęta"
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Emocje
Nadużywasz słowa obłęd.Skoro ta muzyka wywołuje w Tobie takie stany to postaraj się jej nie słuchać.Wiem jednak,że to jest trudne bo sam wolę słuchać melancholijnej czy schizującej muzyki.Tak to jest,że ludzie mają skłonność do autodestrukcji i ich te stany pociagają.Nie jesteś sam.Postaraj się posłuchać innej muzyki,która będzie Cię inaczej nastrajała.Staraj się nie myśleć o przeszłości,wiem,że to łatwo się mówi.Kiedyś moja była dziewczyna po której rozpaczałem wiele lat powiedziała mi czy napisała,że człowiek żyjący przeszłością jest martwy.Tak więc staram się ograniczyć do minimum takie myśli.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Teraz to nieważne, te emocje jakoś sobie poszły... Mam je tylko wtedy, gdy jestem zmęczony lub wkurzony, zresztą tak jak ze wszystkimi innymi sferami - inaczej mówiąc zaczynam powracać do świata żywych, i mi to forum już chyba niepotrzebne... Najwyżej napiszę, jeśli coś wróci...
P.S. Kurde nie lubię Zbyszka...
P.S. Kurde nie lubię Zbyszka...
nie wiem dlaczego duzo osob czepia sie Zbyszka,czlowiek jak kazdy inny ma prawo do bledow a te zawsze sa mu wytykane
mi na tym forum nikt nie przeszkadza,jestesmy tu by sobie pomagac a nie oceniac czy krytykowac!!
mi na tym forum nikt nie przeszkadza,jestesmy tu by sobie pomagac a nie oceniac czy krytykowac!!
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Wg mnie ten post powinien zostać zmoderowany, ponieważ forum nie jest od wyrażania prywatnej antypatii względem kogoś, tym bardziej, jeżeli jest to zdanie wzięte znikąd.PTR01981 pisze:P.S. Kurde nie lubię Zbyszka...
jestem zamoonrid pisze:Wg mnie ten post powinien zostać zmoderowany, ponieważ forum nie jest od wyrażania prywatnej antypatii względem kogoś, tym bardziej, jeżeli jest to zdanie wzięte znikąd.PTR01981 pisze:P.S. Kurde nie lubię Zbyszka...
-
- zaufany użytkownik
Masz prawo nie lubić, tylko po co to piszesz? Poza tym trzeba kogoś poznać, żeby móc powiedzieć, czy się lubi lub nie.PTR01981 pisze:P.S. Kurde nie lubię Zbyszka...
-
- zaufany użytkownik
Wcale nie zamierzamy płakać. Chcę Tobie tylko zwrócić uwagę na to, by czasem pomyśleć o czyichś uczuciach, można kogoś zranić. Rozumiem, że mogłeś nie pomyśleć o tym, nie wiem...PTR01981 pisze:oj dobra, przepraszam, się nie rozpłaczcie
nikt nie zamierza plakac,pochopnie wyciagasz swoje wnioskiPTR01981 pisze:oj dobra, przepraszam, się nie rozpłaczcie
To był sarkazm - sorry za te posty, jestem w bardzo złym humorze przez ostatni miesiąc, ogarnę się