Kto odstawił pernazinum?
Moderator: moderatorzy
Kto odstawił pernazinum?
jakie dawki? w jakim czasie? i jakie były skutki odstawienia?
Возьми от жизни всё
Мечтам своим не прекословь
А просто ты поверь в свою любовь
Re: Kto odstawił pernazinum?
ja odstawilam ,bralam dawke 100 na noc i dwa razy po 50 na dzien,dosc szybko ja odstawilam,nie mialam zadnych skutkow odstawienia
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Zycie nie czeka na nikogo.
a ja brałam pół roku minimalne dawki, od dawki 25 zaczęły się problemy ze spaniem a po zejściu z ostatniej tabletki śpię tylko 2 h:(((( Każdy z kim pisałam nie miał objawów odstawienia TYLKO JA:((( Budzę się już o 3, nudy straszne bo co w nocy robić, apetyt wilczy, jem po 2 pizze naraz:/ Jeszcze boję się że dołączy akatyzja z odstawienia

szkodzi mi internet ,bo co wyczytam to zaczyna mi się to dziać POMOCY co mam zrobić ,żeby nie czytać tych bzdur? cale dnie siedzę w domu i myślę co by tu wymyślić ,jak w naszym rządzie ,nic nie robią tylko myślą
,już nikt nie chce mnie sluchać ,tylko pozostało mi pisać z Wami 
ztym apetytem to żartowałam ,podczas pisania na forach i czytania o neuroleptykach zapominam nawet o jedzeniu

szkodzi mi internet ,bo co wyczytam to zaczyna mi się to dziać POMOCY co mam zrobić ,żeby nie czytać tych bzdur? cale dnie siedzę w domu i myślę co by tu wymyślić ,jak w naszym rządzie ,nic nie robią tylko myślą

ztym apetytem to żartowałam ,podczas pisania na forach i czytania o neuroleptykach zapominam nawet o jedzeniu

Возьми от жизни всё
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
ja odstawiałem nie miałem efektów ubocznych ale skonczyło się to psychoząMolodaja pisze:jakie dawki? w jakim czasie? i jakie były skutki odstawienia?