Tisercin
Moderator: moderatorzy
Tisercin
czy ktos bral ten lek? jak sie czuliscie po tym leku,jakie objawy uboczne?
ja czuje ciagle zmeczenie,do godziny 14 moja glowa nie chce sie obudzic,brak mi sily na cokolwiek..
ja czuje ciagle zmeczenie,do godziny 14 moja glowa nie chce sie obudzic,brak mi sily na cokolwiek..
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Re: Tisercin
Brałem tisercin kilka lat temu w jakiej dawce nie pamietam. Wiem, że strasznie mnie osłabiał , cały czas byłem przymulony. Lepiej tolerowałem haloperidol. Pozdr.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
juz napisalam maila do mojej lekarki,ze ja nie moge tak sie czuc,pojde do niej za tydzien i poprosze o cos innego
ciagla zamula
ciagla zamula
Ja brałem tisercin. Działał bardzo dobrze nasennie. Jednak teraz biorę zamiast niego ketrel. Jak z 2 tygodnie temu próbowałem przejść z powrotem na tisercin (od ketrelu tyję), to już na mnie nie działał i wróciłem do ketrelu.

no wlasnie nasennie,ja biore na noc 75 gm,mialam brac tez na dzien ale ja sie czuje zle po tym,moze na sen dobry ale mam wiecej lękow,czasem znowu boje sie wychodzic z domu
w poniedzialek ide do lekarki i poprosze o parogen by mi dala,mam nadzieje,ze sie zgodzi chociaz ten nasila objawy psychotyczne
w poniedzialek ide do lekarki i poprosze o parogen by mi dala,mam nadzieje,ze sie zgodzi chociaz ten nasila objawy psychotyczne
Osiem lat byłem na "Tisercinie"! Dawki nie pamiętam, ale chyba nie była ona zbyt wielka - maks. 1 tabletka dziennie. Dałem rade na tym leku pracować na 7/8 etatu przy komputerze, ale pamiętam, że rano wstawało mi się ciężko i w ogóle "życie umysłowe" prawie u mnie nie istniało!
ja wlasnie sie tak czuje jak za jakas szyba po tym leku,prawie nie moge myslec,jak mysle to dlugo sie zastanawiam,nie ma u mnie takiego myslenia w locie,to mi bardzo utrudnia zycie bo czuje sie jak bez mozgu
na szczescie juz bede wychodzila z tisercinu,od dzisiaj zmiejszam dawke i wlaze na parogen
na szczescie juz bede wychodzila z tisercinu,od dzisiaj zmiejszam dawke i wlaze na parogen