Związki

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Związki

Post autor: Catastrophique »

cezary123 pisze: czw paź 10, 2019 3:34 pm Nie chcę mi się nawet przypominać, co mówiły o Catastroficznym pewne jego znajome. Ale nie jestem donosicielem. Wolę wziąć oburzenie na swoje barki.
To ma byc riposta i odpowiedz na zarzuty? Poszedles po najmniejszej linii oporu. Spodziewalem sie czegos sensowniejszego z Twojej strony.
A to sa jakies wyrocznie, ktore mowia wylacznie prawde? Powiedz, chetnie sie do tego odniose, tym bardziej, ze to zapewne bzdury. Nie piszac o tym, ze od sporego czasu nie mam kontaktu z zadna kobieta z forum, poza jedna osoba, ale to kontakt sporadyczny i powierzchowny. Zmienilem sie tez sporo, ostatnimi czasy, bo ciezko pracuje nad soba. Nie kazdy tkwi w jednym miejscu i mysli caly czas tak samo sztywno jak Ty.
PS. Atakujac mnie nie zmienisz ani nie poprawisz swojej sytuacji, oraz nie sprawisz, ze to co Ci uswiadamiam(y) stanie sie nieprawda. Tym bardziej, ze nie tylko ja to widze. Wiele osob Ci wskazuje, ze masz uraz do kobiet, ktory Cie pograza.
Pograzasz siebie i swoje zycie. Na wlasne zyczenie.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Po co Ci, Cezary, cala ta ogromna wiedza, ktora masz, skoro nie potrafisz poradzic sobie z tak ewidentna rzecza, jak wlasny uprzedzony umysl?
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Cezary zwyczajnie się zgrywa, zrozumiałem to już jakiś czas temu. To bardzo dowcipny filozof. Lubi prowokować dyskusje. Pewnie czyta te wypowiedzi ze swoją panienką, śmieje się do rozpuku :D po czym kochają się namiętnie na stole w kuchni :mrgreen:
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Catastrophique pisze: czw paź 10, 2019 8:15 pm Zmienilem sie tez sporo, ostatnimi czasy, bo ciezko pracuje nad soba.
Bardzo godne pochwały. :)
cezary123
zaufany użytkownik

Pytała się kiedyś w 2001 roku pani psychiatra, która mnie diagnozowała: Czy mam dziewczynę?.
A co ją to obchodzi? Czy funkcjonuję sprawnie w swoim środowisku? A kto mi ustala środowisko?
Może czepiłem się jakiejś biednej koleżanki z podobnymi problemami albo desperatki ze wsi czy zadłużonej z miasta i udaję szczęście i spełnienie?
Teraz bym od razu zapytał czy ma ładną córkę?
Bogata? Dobra? Uległa? Nie wariatka? Da mi szczęście?
To dawaj ją :D
Konsternacja?
To nie tak?
Jak tu mi powiedzieć, że w ogóle jestem nie dla niej, bo po chorobie, niepełnosprawny i nieobliczalny itd.
To co grzebie w moich sprawach osobistych? Co ma na celu takie nakłanianie mnie do relacji damsko-męskich?
To ciekawy problem filozoficzny...
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Digital pisze: czw paź 10, 2019 11:29 pm Cezary zwyczajnie się zgrywa, zrozumiałem to już jakiś czas temu. To bardzo dowcipny filozof. Lubi prowokować dyskusje. Pewnie czyta te wypowiedzi ze swoją panienką, śmieje się do rozpuku :D po czym kochają się namiętnie na stole w kuchni :mrgreen:
nie obraź się ale wydaje mi się, że jesteś typem takiego optyka-seksoholika, czyli człowieka który lubi sobie o seksie pogadać:)- tak jak emeryci, których znam;) Pytam tak z ludzkiej ciekawości w jakim wieku Pan jest?
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

:lol: Strach przyznać ale trafiłeś w samo sedno :mrgreen: Mam obecnie 65 lat.
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

zchizol pisze: pt paź 11, 2019 10:38 am
Digital pisze: czw paź 10, 2019 11:29 pm Cezary zwyczajnie się zgrywa, zrozumiałem to już jakiś czas temu. To bardzo dowcipny filozof. Lubi prowokować dyskusje. Pewnie czyta te wypowiedzi ze swoją panienką, śmieje się do rozpuku :D po czym kochają się namiętnie na stole w kuchni :mrgreen:
nie obraź się ale wydaje mi się, że jesteś typem takiego optyka-seksoholika, czyli człowieka który lubi sobie o seksie pogadać:)- tak jak emeryci, których znam;) Pytam tak z ludzkiej ciekawości w jakim wieku Pan jest?
No, już bez przesady... co innego poziom testosteronu, który faktycznie z wiekiem u mężczyzny spada, a co innego temperament
, który dany jest na zawsze... więc może kolega Digital jeszcze może nawiązać relację z kobietą...

PS. Żeby nie było, mam 43 lata.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

redaktor pisze: pn paź 14, 2019 12:22 pm
No, już bez przesady... co innego poziom testosteronu, który faktycznie z wiekiem u mężczyzny spada, a co innego temperament
, który dany jest na zawsze... więc może kolega Digital jeszcze może nawiązać relację z kobietą...

PS. Żeby nie było, mam 43 lata.
Panie Redaktorze, nie miałem tego na myśli, a chodziło mi jedynie, że większość facetów w tym wieku lubi sobie pogadać o seksie w o wiele większym stopniu niż wychodzi średnia na przeciętnego polaka :) ... Ja mam 33 lata :)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Post autor: Schibi »

Miałem kiedyś dziewczyne, która skonczyła dobre studia i chciała pracować w prestizowym zawodzie, bylismy ze sobą ponad rok, były lepsze chwile i gorsze, ja zaczalem zauwazac ze dzieje sie ze mna cos zlego, początek choroby, zwiazek sie rozpadl, kochalismy sie bardzo duzo chociaz mialem do niej 80km, to jak do niej przyjerzdzalem to tylko byl seks, raz nawet wyladowałem na sorze bo kochalismy sie na podlodze i mi kregi wyskoczyly. Ogolnie dziewczyna robila sie na gwiazde marzyla o willi z basenem, dobrym samochodzie, wysylala mnie do pracy za granice zebym wybudowal jej dom. Czasami mowila ze ona po 30 musiala bedzie sie wyszalec jak juz bedzie zarabiala pieniadze. Ten zwiazek byl tak dziwny i toksyczny ze szkoda gadac, ale bylem z nia bo duzo sie kochalismy i uzaleznilem sie od seksu. Teraz minelo kilka lat i jestem ciekaw co u niej slychac :)
cezary123
zaufany użytkownik

AdamSchibi pisze: pn paź 14, 2019 2:11 pm Ogolnie dziewczyna robila sie na gwiazde marzyla o willi z basenem, dobrym samochodzie, wysylala mnie do pracy za granice zebym wybudowal jej dom
Niech jej Bozia zbuduje :angelic-cyan:
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Ten buduje kto używa :lol: Jak była tego warta i faktycznie wyglądała jak gwiazda, a seks z nią był rzeczywiście tego wart, to nawet bym jej wybudował chyba :think: na twoim miejscu.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

ale jak tu z jednej strony było się brać za coś poważnego jak mówiła, że jak będzie dobrze zarabiać to musi się wyszaleć. Była ładna, ale nie jakaś królowa piękności. Jak by miała lepszy charakter to może inaczej, życie by się potoczyło :)
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

i dla mnie było to za szybkie tempo związku po roku już chciała dom, ja jeszcze wtedy studiowałem i zarabiałem marne grosze
cezary123
zaufany użytkownik

Seks ma być towarem za który kobiety sobie zbierają ze świata co chcą?

Dama sama ma mieć majątek, urodę, powab i jeszcze prosić, żebym chciał ją pogłaskać. :lol:
cezary123
zaufany użytkownik

Tak się powinno uczyć kobiety szukać miłości. :)
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

najlepsze w tym wszystkim bylo to ze szantażowała mnie, ze z nią uprawiam seks, a z inną niekoniecznie będę i muszę się starać.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

AdamSchibi pisze: pn paź 14, 2019 2:33 pm ale jak tu z jednej strony było się brać za coś poważnego jak mówiła, że jak będzie dobrze zarabiać to musi się wyszaleć. Była ładna, ale nie jakaś królowa piękności.
Ee jak nie królowa piękności to nie ma czego żałować. Poza tym kto tu mówi o czymś poważnym. Miałem na myśli korzystanie póki wlezie :lol:
cezary123 pisze: Seks ma być towarem za który kobiety sobie zbierają ze świata co chcą?
Tak jak wszystko kolego drogi. Za darmo to nawet po ryju nie dostaniesz :lol:
cezary123
zaufany użytkownik

AdamSchibi pisze: pn paź 14, 2019 2:42 pm najlepsze w tym wszystkim bylo to ze szantażowała mnie, ze z nią uprawiam seks, a z inną niekoniecznie będę i muszę się starać.
Dlatego mężczyźni muszą dorosnąć i dojrzeć, żeby nie dać się złapać na takie sztuczki dziewuch.
To kobieta ma się starać, a seks jest wtedy tylko szczery i wartościowy, kiedy ona naprawdę pragnie a nie wydziela jak nagrodę i wabik marchewki na kiju.
cezary123
zaufany użytkownik

Digital pisze: pn paź 14, 2019 2:44 pm
Tak jak wszystko kolego drogi.
Kiedyś rdzenni Afrykanie nie potrzebowali butów, bo doskonale czuli się w ciepłym klimacie na bosaka. Mieli swoje tradycyjne sposoby radzenia sobie z rzeczywistością.
Marketingowcy w głowę zachodzili, jak zarobić na tym rynku i wypchać cały zapas towaru. Jak zrobić z tych ludzi klientów i wyciągać od nich zasoby ekonomiczne.
Prośby, groźby, zachęty, mlaskanie językiem nie skutkowały.
Nie potrzebowali tych butów i tyle.
W końcu biali doszli do wniosku, że jedyną metodą na skuteczny marketing będzie nauczenie Murzynów chodzenia w butach.
I teraz chociaż nie potrzebują, ale wydają wszystkie zasoby za eleganckie buciory do kolan. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”