Dziewczyny i nieśmiałość
Moderator: moderatorzy
Re: Dziewczyny i nieśmiałość
Tylko tamta była piękniejsza.
I nieśmiałość w niezwykły sposób od razu znikała w płomieniach gorącego uczucia. Zakochani zdolni są do szalonych czynów 

Żeby ta pewna kobieta nie odebrała jej wtedy Miśka, to już bym się niczego nie czepiał.
Dokładnie wpatrywać się prosto w trzecie oko. Jeśli też ma trzecie oko otwarte to te dwa oka spotkają się i połączą. Taka więź dwóch trzecich oczu jest znacznie silniejsza niż czterech zwykłych oczu.
To prawda bardzo piękna i dobra. Ale tak serio to bardzo są cenne uwagi i porady użytkowniku cezary123. Może lepiej ogólnie czoło obejmować wzrokiem. Nie umiem jednak przemóc się. Kobiety są zbyt piękne by skupiać wzrok powyżej linii oczu gdy właśnie oczy i twarz są tak bardzo fascynujące. Czułbym chyba że zbyt wiele mnie omija w takiej rozmowie.
- Catastrophique
- bywalec
Jeśli będziesz skupiać się tylko na pięknie, ominie Cię wszystko.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Dlatego to ma być tylko chwilowe zerkanie w punkt znajdujący się w połowie krzywej powstałej z przedłużenia brwi do siebie. Działa, próbowałem. Rozmówca wtedy zaczepia wzrok podobnie i tak jakby zagląda nam głęboko w duszę. Mniej onieśmiela niż patrzenie prosto w oczy, twarz wtedy pięknieje, szlachetnieje, wyraz twarzy zmienia się.Digital pisze: Może lepiej ogólnie czoło obejmować wzrokiem. Nie umiem jednak przemóc się. Kobiety są zbyt piękne by skupiać wzrok powyżej linii oczu gdy właśnie oczy i twarz są tak bardzo fascynujące.

Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 3:34 pm Jeśli będziesz skupiać się tylko na pięknie, ominie Cię wszystko.
(30): Wdzięk jest zawodny, piękność ulotna, chwalić należy kobietę, która boi się PANA. Taw [Biblia Paulistów, Prz 31]
A może tak:
Wdzięk bywa fałszywy, a piękno — ulotne,
ale kobieta, która boi się Jehowy, będzie wychwalana [Przekład Nowego Świata. Prz 31]

Coraz bardziej mnie zadziwiasz użytkowniku cezary123. Mam takie wrażenie że jesteś mocno kumaty, tylko siedzi w tobie nutka trolla i lubisz prowokować.
Wszystko co dotyczy kobiet jest piękne. Nawet bąki pachną fiołkami żeby nie było.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 3:34 pm Jeśli będziesz skupiać się tylko na pięknie, ominie Cię wszystko.
Może i jestem kumaty, ale w tym sensie, że pragnę wartości idealnych, piękna, dobra i miłości. Mądrości, doskonałości, prawdy, szczęścia, lepszego świata.
Nic mniejszego nie ma dla mnie sensu.
- Catastrophique
- bywalec
Kobieta = człowiek. Ideałami nie jesteśmy.Digital pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 4:23 pmWszystko co dotyczy kobiet jest piękne. Nawet bąki pachną fiołkami żeby nie było.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 3:34 pm Jeśli będziesz skupiać się tylko na pięknie, ominie Cię wszystko.
Tik tak tik tak

Nie poddawaj się więc, znajdziesz i ty swoje szczęście i swoje miejsce u boku kobiety jaką sobie wymarzyłeś.
Każdy jest ideałem dla kogoś, tylko trzeba tego kogoś odnaleźć sobie.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 5:25 pmKobieta = człowiek. Ideałami nie jesteśmy.Digital pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 4:23 pmWszystko co dotyczy kobiet jest piękne. Nawet bąki pachną fiołkami żeby nie było.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 3:34 pm Jeśli będziesz skupiać się tylko na pięknie, ominie Cię wszystko.
- Catastrophique
- bywalec
Miłość nigdy nie jest idealna, jeśli do tego zmierzasz. Zejdźmy na ziemie.Digital pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 7:51 pmKażdy jest ideałem dla kogoś, tylko trzeba tego kogoś odnaleźć sobie.
Tik tak tik tak

Prawdziwa? Tylko idealna. Inaczej być nie może.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 7:53 pmMiłość nigdy nie jest idealna, jeśli do tego zmierzasz. Zejdźmy na ziemie.
- Catastrophique
- bywalec
No to nie będzie niczego.Digital pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 10:38 pmPrawdziwa? Tylko idealna. Inaczej być nie może.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 07, 2019 7:53 pmMiłość nigdy nie jest idealna, jeśli do tego zmierzasz. Zejdźmy na ziemie.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Ech, chciałbym wrócić do tych lat.
Tik tak tik tak

Ale pan użytkowniku Catastrophique jesteś pan okropnym pesymistą. Mam nadzieję że tylko dziś tak masz, to znaczy wczoraj tylko tak miałeś.