Zapoznaj się z filmami zamieszczonymi w tamtym wątku - sprawa trafia już do mediów głównego nurtu. Co do ankiety - ankieta ma bezterminową możliwość zmiany decyzji.tutaj poniekąd Zbyszkowi muszę przyznać rację Marchewkowy twoją ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
wypełniłem na nie wiem bo do łóżka im nie zaglądam
a że to zdegenerowane środowisko dekadenckie lesbijskie ale i pożytecznych idiotów to inna sprawa
Jak bardzo upodleni to dopiero historia oceni.a to jest ich upodlenie siebie przez siebie
to biedni ludzie są Marchewkowy
Nie chodzi o to, czy wszyscy to robią, tylko jaki jest ich stosunek do pedofilii.ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
kojarzy się z niczym, ale sugeruje w urągający sposób związki z pederastią, czyli skłonnościami do dzieci. Nie wypowiadam się na tematy do tyczące seksualności w wątkach poświęconych polityce, bo związki jednego z drugim są ..... czy koderasta kojarzy się z jakimś wyrazem?
Oczywiście nie ! Uznałbym, że tak jest gdyby jakoś uwidoczniło się to w realnych postulatach tego ruchu, np. propozycjach zmiany prawa w tym kierunku, etc. Jeśli pan X założyciel ruchu K lubi seksualnie "coś tam" to nie dowodzi to żadnego wpływu tych skłonności na K.... czy jeśli do publicznej wiadomości trafią dowody łączące głównego fundatora kodomitów z międzynarodową siecią pedofilii to uznasz kodomitów za wspierających pedofilię ...
Nawet i nie o to chodzi - domyślam się iż w swojej ignorancji wiele z tego motłochu nie zdaje sobie sprawy z tego jaki stosunek do pedofilii mają ich właściciele. Pisząc właściciele mam na myśli fundatorów tego jak i wielu innych zbiegowisk...Nie chodzi o to, czy wszyscy to robią, tylko jaki jest ich stosunek do pedofilii.ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
Są jakie? Dokłądnie? Czyżbyś chciał zasugerować iż nie istnieją?kojarzy się z niczym, ale sugeruje w urągający sposób związki z pederastią, czyli skłonnościami do dzieci. Nie wypowiadam się na tematy do tyczące seksualności w wątkach poświęconych polityce, bo związki jednego z drugim są ..... czy koderasta kojarzy się z jakimś wyrazem?
Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest