[zabawa] "zaprzecz"
Moderator: moderatorzy
[zabawa] "zaprzecz"
zabawa polega na tym, żeby "zmusić" kogoś żeby zaprzeczył wcześniej napisanemu zdaniu.
"np. ktoś twierdzi, że nie chce już pisać o Twierdzeniu o nieskończonej liczbie małp"
"po czym: specjalnie zadajemy mu pytanie związane z tym tematem zachęcając go do mówienia/odpowiedzi, żeby tym samym sobie zaprzeczył"
nie chce już więcej słyszeć, czytać o tym jak ludzie w lekkim tonie piszą o wyższości lodów bakaliowych nad innymi smakami.
"np. ktoś twierdzi, że nie chce już pisać o Twierdzeniu o nieskończonej liczbie małp"
"po czym: specjalnie zadajemy mu pytanie związane z tym tematem zachęcając go do mówienia/odpowiedzi, żeby tym samym sobie zaprzeczył"
nie chce już więcej słyszeć, czytać o tym jak ludzie w lekkim tonie piszą o wyższości lodów bakaliowych nad innymi smakami.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Re: [zabawa] "zaprzecz"
Nowe
Ostatnio zmieniony pt sie 30, 2013 9:09 am przez F20, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisz co chcesz. Mną się nie przejmuj.
Przecież pisałem że jestem nikim.
Kiedyś mogłem udowodnić, że jest inaczej.
Kiedyś...
Zaobserwowaszy u ciebie pewien dysonans poznawczy. Zobacz on ma podobnie rapuje o tragedii z banenem na twarzy. To jest rap.
Zmarła mi suka
Wyruchali psa w chorą dupe
Chomik rzucił się pod pociąg
Mnie zgwałicili kosmici
:D:D
Doprawdy dysonans straszny. Zgłoś się do lekrza.
Przecież pisałem że jestem nikim.
Kiedyś mogłem udowodnić, że jest inaczej.
Kiedyś...
Zaobserwowaszy u ciebie pewien dysonans poznawczy. Zobacz on ma podobnie rapuje o tragedii z banenem na twarzy. To jest rap.
Zmarła mi suka

Wyruchali psa w chorą dupe

Chomik rzucił się pod pociąg

Mnie zgwałicili kosmici

Doprawdy dysonans straszny. Zgłoś się do lekrza.
-
- bywalec
Nowe
Ostatnio zmieniony pt sie 30, 2013 9:10 am przez F20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
Jak sie zgłaszam do lekarza to ten zwiększa mi dawki leków które mnie coraz mocniej wyłączają z życia. Myślisz że mam szansę na rentę ? ale taką gdzie by mi prawka nie odebrali.
-
- bywalec
Drocze sie celowo z jedna psychotyczka na forum ktora naciaga sluzbe zdrowia. Celowo ta neurotyczke podkrecam. Nieznam jej chistorii i dlaczego jest na recie wdupie to mam chce mi sie ja zloscic i jednoczesnie rozumiem problem ludzi borykajacych sie z ta choroba i szukajacych pracy i niemogacych jej znalezc oraz problem tych ktorzy sa na recie, pisalem o tym na forum czyli sam sobie przecze ? Wyzywam wariatke od pasozytow naciagaczy, a gdzies pisze ze rozumiem problem rencistow schizofrenikow na tym polega ta zabawa ?.
-
- bywalec
Podobaja mi sie kobiety z duzym biustem zakochalem sie w kobiecie z malym biustem. Kobieta pyta mnie lubisz kobiety z duzym biustem odpowiadam nie. O to chodzi ? Na tym polega ta zabawa ?.
zmień lekarza. bo obecny cię oszukuje. ewidentnie jakaś ciota. która chciała cię sprowokować. do czego nie wiem. nie znam więc nie oceniam[/b].
opisz go tutaj. na forum. pewnie się ucieszy. katharsis.
opisz go tutaj. na forum. pewnie się ucieszy. katharsis.
-
- bywalec
Jak przylezie na koturnach 

-
- bywalec
A debilem musi byc bo nie mozna wyciagac z kontekstu tego samego zdania raz na tak a raz na nie nie biorac pod uwage rownierz calosci. Jeszcze jak probuje tym niszczyc ludzi to powinien isc do kryminalu. Przeszedlem taka zabawe psychotyczna i jak bede w zaswiatach to tam dorwe swoja schizofrenie i nigdy bydlak wiecej do nikogo sie nie bedzie dobierac. Moja doktor schizofrenia doprowadzila mnie do tego czym teraz jestem i zdechnie razem zemna w piekle.
Zbyt lakonicznie i mało treściwie. Zazwyczaj jesteś bardziej wylewny. Poza tym nie rozumiesz zasad zabawy.
-
- bywalec
Jesli moj schizofreniczny przesladowca by sie zmaterializowal to jakbym goscia dorwal to by musial na ksiezyc emigrowac zeby nigdy nikogo nie musial niszczyc. Przez lata naladowal sobie pieprzony oszust taki pistolet w mojej osobie ze mi amunicji do konca zycia nie zabraknie. Niech by jeszcze dran nie zrozumial to takich niebezpiecznych bandytow do psychiatryka z pojedyncza cela i faszerowacneuroleptykami zeby patrzyli tepo w okno w katatonii
Wystarczy headshot w postaci "ślepaka ze śrutów" np. "czuje się upokorzona".
Ostatnio zmieniony pt sie 30, 2013 2:16 pm przez NNFOF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
Nie musisz zemna rozmawiac. Ja tu zamierzam pisac te teksty ile wlezie forum jest dla wszystkich jesli Cie moje postydenerwuja to jenie czytaj.
Spoko. Nie chamuj się. Tylko nie zapomnij przeładować. Strzelaj seriami.
-
- bywalec
Strzelac to zaczne jak mi sie dran zmaterializuje.
-
- bywalec
Kierownik dawal mi praktykantow pod opieke nikt sie nimi niechcial zajmowac a ja to nawet lubie. Po paru latach powiedzial mi ze da mi za to premie bo uwaza ze to uczciwe nie prosilem go oto nawetna mysl mi nigdy nie przeszlo zeby ciagnac za to pieniadze. Oczywiscie moze powiedziec ze jesli nie robilem to za pieniadze to nie musze ich dostac a kiedy bym powiedzial ze chcialbym je dostac to sam bym sobie przeczyl bo przeciez tego nie robilem dla pieniedzy. O to chodzi w tej zabawie ?. Oczywiscie moja swiadomosc powinna zawezic sie do tego ze wtedy niechcialem a potem chce.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Czemu sam sobie przeczysz jak nawet zabawa się nie zaczęła?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
Zabawa sie zaczela schizofrenia naroila mi takie stany jak te zasady gdzie ciagle sobie przeczylem niszczylo mnie to czulem sie ze jextd zlym czlowiekiem. Tutaj to poczatel ale schizofrenia wpieprzyla mnie w pieklo nerwowe i odcisnels sie mocno.m
Kiesys myslalem ze mam dobre serce ale teraz widze ze zle wszystko jest jakies pokrzywione. Cokolwiek robie dobrego mam odczucie ze udaje i manipuluje. Kiedys mnie ciagnelo do dobroci dzisiaj mam taka schizofrenie ktora sie bede uczyl opanowywac. Chcialbym zeby istnial skurwiel ktory znal wszystkie numsry schizofrenikow i narobil takich glupot ze znisczyl czlowieka.
Kiesys myslalem ze mam dobre serce ale teraz widze ze zle wszystko jest jakies pokrzywione. Cokolwiek robie dobrego mam odczucie ze udaje i manipuluje. Kiedys mnie ciagnelo do dobroci dzisiaj mam taka schizofrenie ktora sie bede uczyl opanowywac. Chcialbym zeby istnial skurwiel ktory znal wszystkie numsry schizofrenikow i narobil takich glupot ze znisczyl czlowieka.
-
- bywalec
Trzeba uczycic czci do ludzi ktorzy zrobili cos dla kraju i drugiego czlowieka np. Taki chonorowy krwiodawca i wtem nagle przypomina mi sie chlopaczek z zabandazowanym paluszkiem i wielu starszych schorowanych ludzi ktorzy czekalo w kolejce do lekarza. Nie czulem czci do tego goscia z paluszkiem bo chcial wejsc bez kolejki a pielegniarka kazala przepuscic mu kilka starowinek. Mialem taka schizofreniczna zabawe zaprzecz od ktorej mnie szlak trafial a powinienem sie uczyc dystansu czy czegos tam bo to przeciez urojone bylo. Moja schizofrenia powinnanzgnic w piekle za to!
NNOF jakie sa reguly tej gry bomkoze jak bede mial reemisje to uda mi sie jakos przezwyciezyc i nie bede z zimna krwia po latach wyciagal konsekwencji z za grobu od schizofrenii ktora mnie doslownie zabila rujnujac mnie.
NNOF jakie sa reguly tej gry bomkoze jak bede mial reemisje to uda mi sie jakos przezwyciezyc i nie bede z zimna krwia po latach wyciagal konsekwencji z za grobu od schizofrenii ktora mnie doslownie zabila rujnujac mnie.