Dźwięk powodujący iluzje

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Dźwięk powodujący iluzje

Post autor: Niemamnie »

Nie słyszę już głosów, ale wczoraj przed zaśnięciem miałem ciągły, rytmiczny i dość wysoki dźwięk.

Jak byłem bardziej chory to ten dźwięk był zniekształcany jako głosy, mózg źle go interpretował, nie jako dźwięk tylko jako słowa.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Re: Dźwięk powodujący iluzje

Post autor: Unknown »

Mnie sie jakos nigdy nie zdarzylo slyszec tzw. "glosow", ale tez miewam upierdliwe dzwieczenia w bolacym uchu...
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Ja mam w pracy całe bogactwo dźwięków. Często zastanawiam się, czy to co słyszę to urojony dzwiek, czy prawda. Trochę mnie to denerwuje. Mam nadzieję, że nie zbliża się halo, bym znów nie miał omamów.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Sytuację dawno temu opanowałem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”