Mój panteon bóstw
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Mój panteon bóstw
Wierzę w energie tworzące wszechświat.
Pierwszą z wyznawanych przeze mnie energii jest energia orła, czyli energia boskości.
Drugą z wyznawanych przeze mnie energii jest energia ważki, czyli energia marzeń.
Trzecią z wyznawanych przeze mnie energii jest energia ducha lasu, czyli energia dzikości.
Duch lasu tworzy pradawne siły ziemi, czyli kompleks energetyczny natury.
Czwartą z wyznawanych przeze mnie energii jest energia żmij, czyli energia magii.
Na ten moment odkryłem ich tyle, dlatego temat panteonu jest chwilowo zamknięty, jak odkryję dodatkowe energie to dołączę je.
Energie przekładają się na uczucia.
Są cztery najważniejsze ludzkie uczucia: boskość, marzenie, dzikość i magia.
Pierwszą z wyznawanych przeze mnie energii jest energia orła, czyli energia boskości.
Drugą z wyznawanych przeze mnie energii jest energia ważki, czyli energia marzeń.
Trzecią z wyznawanych przeze mnie energii jest energia ducha lasu, czyli energia dzikości.
Duch lasu tworzy pradawne siły ziemi, czyli kompleks energetyczny natury.
Czwartą z wyznawanych przeze mnie energii jest energia żmij, czyli energia magii.
Na ten moment odkryłem ich tyle, dlatego temat panteonu jest chwilowo zamknięty, jak odkryję dodatkowe energie to dołączę je.
Energie przekładają się na uczucia.
Są cztery najważniejsze ludzkie uczucia: boskość, marzenie, dzikość i magia.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Re: Mój panteon bóstw
Wprowadzam czarną energię siłę zła. Energia czarna nie ma reprezentanta w zoo jest po prostu czarna.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Amen
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- pix07
- zarejestrowany użytkownik
Panteon bóstw zależy od wiary.
Widzisz to w co wierzysz.
Widzisz to w co wierzysz.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Pracowałem z tymi totemami, dlatego w nie wierzę.
Ujarzmienie nowo odkrytej energii nie jest rzeczą prostą, ja nie jestem w stanie odkryć większej ilości energii totemicznych.
Ujarzmienie nowo odkrytej energii nie jest rzeczą prostą, ja nie jestem w stanie odkryć większej ilości energii totemicznych.