Mógłbys przytoczyć jakieś przykłady,dowody?
UZDRAWIANIE MODLITWĄ
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: UZDRAWIANIE MODLITWĄ
Zły duch wychodzi czyli działa. Film Egzorcysta jest na faktach. Ale leki lepiej działają i nie trzeba księdza do tego.
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
móglcie się do lorda gorloja
Może do Lorda Vadera?
- smutna kobieta
- zaufany użytkownik
a czy ktoś z szanownych tutaj bywających teoretyków był kiedyś u egzorcysty?
ja byłam wiec czekam na wasze opinie z tej wizyty
ja byłam wiec czekam na wasze opinie z tej wizyty

zawsze jest ktoś kto Cię kocha, nawet możesz go nie znać...
-
- zaufany użytkownik
@up i jak było?
- piotrs
- zaufany użytkownik
jest jeszcze
NOWENNA DO MATKI BOSKIEJ NIEUSTAJACEJ POMOCY np
trzeba sie modlic
nosic medalik na pierwsi
wtedy zle duchy nie zaatakuja
NOWENNA DO MATKI BOSKIEJ NIEUSTAJACEJ POMOCY np
trzeba sie modlic
nosic medalik na pierwsi
wtedy zle duchy nie zaatakuja
-
- zaufany użytkownik
@up oj zeby cie szatan nie odwiedzil
Jak go odwiedzi to go zje i po kłopocie. Później będzie miał przydomek Zjadacz szatańczy.
- smutna kobieta
- zaufany użytkownik
1. Proszę Cię, Duchu Święty, przemień moje wewnętrzne napięcie w święte odprężenie; przemień mój niepokój w kojącą ciszę; przemień moje zatroskanie w spokojną ufność; przemień mój lęk w nieugiętą wiarę; przemień moją gorycz w słodycz Twej łaski; przemień mrok mojego serca w delikatne światło; przemień moją obojętność w serdeczną życzliwość; przemień moją noc w Twoje światło; przemień zimę mojej duszy w Twoją wiosnę; wyprostuj moje krzywe drogi, wypełnij moją pustkę; oczyść mnie z pychy, pogłębij moją pokorę; rozpal we mnie miłość, zgaś we mnie zmysłowość.
Przyjdź, Duchu Święty, dokonaj cudu przemiany mego serca, abym się stał podobny do Chrystusa, naszego Pana i Zbawiciela. Który z Ojcem i z Tobą żyje i króluje przez wszystkie wieki wieków.
Amen.
Przyjdź, Duchu Święty, dokonaj cudu przemiany mego serca, abym się stał podobny do Chrystusa, naszego Pana i Zbawiciela. Który z Ojcem i z Tobą żyje i króluje przez wszystkie wieki wieków.
Amen.
zawsze jest ktoś kto Cię kocha, nawet możesz go nie znać...
Zamawiam 2 zdrowaśki 

-
- zaufany użytkownik

Daniela 12;10 ,,, A niegodziwi działać będą niegodziwie i żaden z niegodziwych nie zrozumie, ale wnikliwi zrozumieją.
-
- zaufany użytkownik
Psalm 65 ;2 ,,,,Ty, który wysłuchujesz modlitwę do ciebie przyjdzie wszelkie ciało ludzkie.
1 Jana 5 ; 14,,, A to jest ufność, którą żywimy do niego, że o cokolwiek prosimy zgodnie z jego wolą, on nas wysłuchuje.
1 Jana 5 ; 14,,, A to jest ufność, którą żywimy do niego, że o cokolwiek prosimy zgodnie z jego wolą, on nas wysłuchuje.
Daniela 12;10 ,,, A niegodziwi działać będą niegodziwie i żaden z niegodziwych nie zrozumie, ale wnikliwi zrozumieją.
Widocznie ma dziwną wolę.
To jest coś takiego jak z tym czarnym fordem T, który mógł być w dowolnym kolorze, pod warunkiem, że to kolor czarny.
(żeby nie porównać boskiej łaskawości w tym momencie do czegoś gorszego).
Czarno to widzę.
To jest coś takiego jak z tym czarnym fordem T, który mógł być w dowolnym kolorze, pod warunkiem, że to kolor czarny.
(żeby nie porównać boskiej łaskawości w tym momencie do czegoś gorszego).
Czarno to widzę.
- PRZEPIĘKNO WYLECZENIE
- bywalec
Wklejcie tekst tych działających modlitw, albo dajcie linka. DZIĘKI 

Ja słyszałem na przykład o takich:
"Bardzo przeżywałam, że moje małe, kochane dziecko cierpi, i dziękowałam Panu Bogu, że mi je dał i że zabrał do nieba, bo bardzo się męczyło. Zaraz po śmierci synka nie zdawałam sobie z tego sprawy, ale później dotarło do mnie, że mamy już świętego w niebie, który wstawia się za nami u Pana Boga".
https://deon.pl/wiara/swiadectwa/zapami ... ana,330942
Istna fabryka aniołków.
Wystarczy pomodlić się o to, co najbardziej prawdopodobne (lub najgorsze z możliwych). Może z Bozią tylko rachunkiem prawdopodobieństwa da się nawiązać kontakt.
Statystyki mówią, że poronień samoistnych i innych a także śmierci noworodków i niemowląt w ciągu wieków było tyle, że....
Ale później pomodliła się do św. Antoniego o czwórkę dzieci i przyroda zrobiła swoje...
"Bardzo przeżywałam, że moje małe, kochane dziecko cierpi, i dziękowałam Panu Bogu, że mi je dał i że zabrał do nieba, bo bardzo się męczyło. Zaraz po śmierci synka nie zdawałam sobie z tego sprawy, ale później dotarło do mnie, że mamy już świętego w niebie, który wstawia się za nami u Pana Boga".
https://deon.pl/wiara/swiadectwa/zapami ... ana,330942
Istna fabryka aniołków.
Wystarczy pomodlić się o to, co najbardziej prawdopodobne (lub najgorsze z możliwych). Może z Bozią tylko rachunkiem prawdopodobieństwa da się nawiązać kontakt.
Statystyki mówią, że poronień samoistnych i innych a także śmierci noworodków i niemowląt w ciągu wieków było tyle, że....
Ale później pomodliła się do św. Antoniego o czwórkę dzieci i przyroda zrobiła swoje...

Ja się modle do świętego Judy i to mi naprawdę pomaga. Wklejam modlitwe dla innych:
Modlitwa w ciężkim strapieniu do św. Judy Tadeusza
O święty Judo Tadeuszu, krewny Chrystusa Pana, wielki Apostole i Męczenniku, sławny cnotami i cudami, Ty jesteś potężnym Orędownikiem w przykrych położeniach i sprawach rozpaczliwych.
Przychodzę do Ciebie z pokorą i ufnością i z głębi duszy wzywam Twojej przed Bogiem pomocy. O święty mój Patronie, któremu Bóg dał przywilej ratowania w wypadkach, gdzie już nie ma nadziei pomocy, spojrzyj na mnie łaskawie. Oto życie moje pełne cierpień i boleści; dzień za dniem upływa w ucisku, a serce moje wezbrało goryczą. Drogi mojego życia gęstym pokryły się cierpieniem i ledwie dzień mija bez troski i łez. Umysł mój otoczony ciemnością; niepokój, zniechęcenie i rozpacz nawet wdzierają się do duszy tak, iż niemal zapominam o Boskiej Opatrzności.
O święty mój Orędowniku, ty mnie nie możesz opuścić w tym moim smutnym położeniu. Nie odejdę od stóp Twoich, dopóki mnie nie wysłuchasz. Pospiesz ku ratunkowi mojemu, a wdzięczność moją okazywać Ci będę przez całe życie, szerząc cześć Twoją.
Amen.
Modlitwa w ciężkim strapieniu do św. Judy Tadeusza
O święty Judo Tadeuszu, krewny Chrystusa Pana, wielki Apostole i Męczenniku, sławny cnotami i cudami, Ty jesteś potężnym Orędownikiem w przykrych położeniach i sprawach rozpaczliwych.
Przychodzę do Ciebie z pokorą i ufnością i z głębi duszy wzywam Twojej przed Bogiem pomocy. O święty mój Patronie, któremu Bóg dał przywilej ratowania w wypadkach, gdzie już nie ma nadziei pomocy, spojrzyj na mnie łaskawie. Oto życie moje pełne cierpień i boleści; dzień za dniem upływa w ucisku, a serce moje wezbrało goryczą. Drogi mojego życia gęstym pokryły się cierpieniem i ledwie dzień mija bez troski i łez. Umysł mój otoczony ciemnością; niepokój, zniechęcenie i rozpacz nawet wdzierają się do duszy tak, iż niemal zapominam o Boskiej Opatrzności.
O święty mój Orędowniku, ty mnie nie możesz opuścić w tym moim smutnym położeniu. Nie odejdę od stóp Twoich, dopóki mnie nie wysłuchasz. Pospiesz ku ratunkowi mojemu, a wdzięczność moją okazywać Ci będę przez całe życie, szerząc cześć Twoją.
Amen.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje