Zlot
Moderator: moderatorzy
Zlot
Czy planujemy jakis zlot forumowiczow w tym roku? To samo pytanie stawiaja na czacie psychiatria na
polchat. Jezeli tak, to kiedy i gdzie bedzie spotkanie. Moze jakas lista kto bedzie chetny na spotkanie by sie przydala. Miejsce tez jest wazne poniewaz chorzy z zagranicy tez sa chetni. Niektorzy maja tak daleka droge, ze beda zmuszeni doleciec lotem. Macie jakies propozycje?
polchat. Jezeli tak, to kiedy i gdzie bedzie spotkanie. Moze jakas lista kto bedzie chetny na spotkanie by sie przydala. Miejsce tez jest wazne poniewaz chorzy z zagranicy tez sa chetni. Niektorzy maja tak daleka droge, ze beda zmuszeni doleciec lotem. Macie jakies propozycje?
- japalach
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Zlot
Ja już pisałem na ten temat w wątku:
viewtopic.php?f=29&t=5591
Niestety razem ze mną jest wstępnie tylko troje osób.
Jeżeli więcej osób będzie chciało przybyć do Trójmiasta mogę, jako że mieszkam tu, co nieco zorganizować.
Pisałem o 5-6 czerwca 2010, ale termin można ustalić na nowo.
To kto chętny?
viewtopic.php?f=29&t=5591
Niestety razem ze mną jest wstępnie tylko troje osób.
Jeżeli więcej osób będzie chciało przybyć do Trójmiasta mogę, jako że mieszkam tu, co nieco zorganizować.
Pisałem o 5-6 czerwca 2010, ale termin można ustalić na nowo.
To kto chętny?
"Patrząc z rynsztoka do gwiazd. " [M.T.]
Zapraszam na https://web.puczat.pl/wp/
- JudasHonor
- moderator
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
x
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 11:22 pm przez milcząca czarna mery, łącznie zmieniany 1 raz.
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Byłoby miło...
ale nie dałabym rady dojechać, bo mieszkam w Jeleniej Górze.
OT
Moi, studiujesz we Wrocławiu?

OT
Moi, studiujesz we Wrocławiu?

A może by tak inne miasto, tak żeby każdy miał szansę dotrzeć?
Do Gdańska, co prawda, wybieramy się z dziewczyną od dawna. Tylko dotrzeć coś nam jest trudno. Jak będzie więcej osób, to może wreszcie się zmobilizujemy
.
Puszczę też informację na temat zlotu na czacie.
EDIT:
Właśnie zauważyłem, że to mój 777 post na forum. Piękna liczba
Do Gdańska, co prawda, wybieramy się z dziewczyną od dawna. Tylko dotrzeć coś nam jest trudno. Jak będzie więcej osób, to może wreszcie się zmobilizujemy

Puszczę też informację na temat zlotu na czacie.
EDIT:
Właśnie zauważyłem, że to mój 777 post na forum. Piękna liczba

Ostatnio zmieniony pn maja 17, 2010 5:46 pm przez dan, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
KRAKÓW, KATOWICE
Witajcie,
a może Kraków (lub inna miejscowość małopolska) albo Katowice (Śląsk)?
Zachęcam
a może Kraków (lub inna miejscowość małopolska) albo Katowice (Śląsk)?
Zachęcam

No more death
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Może Wrocław?
:D

Z Wrocławiem też nie jest najgorsze. Ja jestem za Wrockiem. Poza tym, to bardzo ładne miasto i czas spotkania można by wykorzystać przy okazji na pozwiedzanie i inne tego typu atrakcje 
Ale jeśli nie Wrocek, to postaram się oczywiście dotrzeć do Gdańska, który jest nie mniej ciekawy.

Ale jeśli nie Wrocek, to postaram się oczywiście dotrzeć do Gdańska, który jest nie mniej ciekawy.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Tak, tak, Wrocław! 

- japalach
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Witam,
Zamiast pisać które miasto jest lepsze na spotkanie, zróbmy głosowanie na dane miasta. Spotkamy się w mieście które zbierze najwięcej punków. I zróbmy to szybko, bo widziałem wiele wątków na tym forum, w które właśnie kończył się w ten sposób, że była wielka burza z licytacją miejsc do spotkania, a spotkania nie dochodziły do skutku, albo przychodziły na nie 3 osoby.
Ja proponuję, zrobić głosowanie rozdzielając 10 punktów spośród miast, które nam pasują do spotkania (0 najmniej pasuje, 10- najbardziej pasuje)
Moje typy to:
Gdańsk - 4 pkt.
Wrocław - 3 pkt.
Kraków - 1 pkt.
Warszawa - 1 pkt.
Poznań - 0.75 pkt.
Katowice - 0.25 pkt.
SUMA: 10 pkt.
Co do terminu, to zrobimy podobne głosowanie jak już wybierzemy miasto. Pamiętając, że termin musi być określony co najmniej z miesięcznym wyprzedzeniem, aby można załatwić nocleg.
Co Wy na to?
Pozdrawiam
JaPalach
Zamiast pisać które miasto jest lepsze na spotkanie, zróbmy głosowanie na dane miasta. Spotkamy się w mieście które zbierze najwięcej punków. I zróbmy to szybko, bo widziałem wiele wątków na tym forum, w które właśnie kończył się w ten sposób, że była wielka burza z licytacją miejsc do spotkania, a spotkania nie dochodziły do skutku, albo przychodziły na nie 3 osoby.
Ja proponuję, zrobić głosowanie rozdzielając 10 punktów spośród miast, które nam pasują do spotkania (0 najmniej pasuje, 10- najbardziej pasuje)
Moje typy to:
Gdańsk - 4 pkt.
Wrocław - 3 pkt.
Kraków - 1 pkt.
Warszawa - 1 pkt.
Poznań - 0.75 pkt.
Katowice - 0.25 pkt.
SUMA: 10 pkt.
Co do terminu, to zrobimy podobne głosowanie jak już wybierzemy miasto. Pamiętając, że termin musi być określony co najmniej z miesięcznym wyprzedzeniem, aby można załatwić nocleg.
Co Wy na to?
Pozdrawiam
JaPalach
"Patrząc z rynsztoka do gwiazd. " [M.T.]
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
x
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 11:22 pm przez milcząca czarna mery, łącznie zmieniany 1 raz.
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Wrocław 10 pkt
ale jestem nudna...
ale jestem nudna...