Białystok. Interwencja policji. Chory na shizofrenię Paweł Klim nie żyje (zdjęcia, wideo)
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Białystok. Interwencja policji. Chory na shizofrenię Paweł Klim nie żyje (zdjęcia, wideo)
Interwencja policji na Barszczańskiej w Białymstoku zakończyła się tragedią. 34-letni Paweł Klim nie żyje. Prokuratura bada sprawę. Sprawdzi, czy śmierć białostoczanina to wina policjantów
Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/wiadomosci/bialys ... o,9855080/
Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/wiadomosci/bialys ... o,9855080/
Re: Białystok. Interwencja policji. Chory na shizofrenię Paweł Klim nie żyje (zdjęcia, wideo)
Jak go chcieli przemocą wziąść do szpitala to na dobrą sprawę nic dziwnego, że stał się agresywny i "pobudzony". Po prostu się bronił
Morał? Nie broń się przed funkcjonariuszami, bo przecież... mogą zabić

-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Re: Białystok. Interwencja policji. Chory na shizofrenię Paweł Klim nie żyje (zdjęcia, wideo)
Dokładnie, takie sa wlasnie skutki uboczne psychiatrii...hvp2 pisze:Jak go chcieli przemocą wziąść do szpitala to na dobrą sprawę nic dziwnego, że stał się agresywny i "pobudzony". Po prostu się bronił![]()
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Jeśli w wypowiedziach i zachowaniu był logiczny nie mieli prawa zabierać go do szpitala, a to że się bronił to normalne bo nie chciał jechać, ktoś tu popełnił błąd ale teraz na pewno okaże się że był niepoczytalny i bóg wie co jeszcze.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Tak, zapewne dowiemy się także że spał z nożem itp. bzdury psychiatrów lub jego rodziny mające usprawiedliwić napaść i morderstwo...
Azorek powinien tak zdechnąć, taki śmieć zasługuje na znacznie gorsze potraktowanie niż ofiary psychiatrii.
Azorek powinien tak zdechnąć, taki śmieć zasługuje na znacznie gorsze potraktowanie niż ofiary psychiatrii.

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Nawet umierając nie mamy prawa do prywatności? Medialne hieny karmią się ludzkim nieszczęściem.
-
- bywalec
Absolutna, kolejna, kompromitacja policji. Czterech chłopów nie potrafi obezwładnić jednego, otyłego pana w średnim wieku tak żeby go nie zabić. Jest dokładnie tak jak mówił nam na kursie z technik interwencji policyjny instruktor. Policja modli się zamiast szkolić. Jedyni policjanci mający pojęcie o obezwładnianiu to ci pracujący w prewencji a i to nie wszyscy.
Inna sprawa czy mogli go obezwładnić. No cóż mnie też do wariatkowa zawiozła policja. Panowie nie obezwładniali mnie, nie założyli kajdanek i byli bardzo uprzejmi. No ale ja nie próbowałem ich bić. Oni nie są od oceniania czy pacjent nie zagraża na przykład sobie lub otoczeniu. Oceny dokonuje psychiatra na izbie przyjęć. Jego konkubina, kobieta z którą żyje na co dzień zadzwoniła po pogotowie. Widocznie coś było na rzeczy. Chorzy oczywiście leków nie biorą bo są mądrzejsi od lekarzy a potem zdziwieni, że otoczenie nie wytrzymuje waszych jazd i po pogotowie dzwoni.
Inna sprawa czy mogli go obezwładnić. No cóż mnie też do wariatkowa zawiozła policja. Panowie nie obezwładniali mnie, nie założyli kajdanek i byli bardzo uprzejmi. No ale ja nie próbowałem ich bić. Oni nie są od oceniania czy pacjent nie zagraża na przykład sobie lub otoczeniu. Oceny dokonuje psychiatra na izbie przyjęć. Jego konkubina, kobieta z którą żyje na co dzień zadzwoniła po pogotowie. Widocznie coś było na rzeczy. Chorzy oczywiście leków nie biorą bo są mądrzejsi od lekarzy a potem zdziwieni, że otoczenie nie wytrzymuje waszych jazd i po pogotowie dzwoni.
- wowo
- zaufany użytkownik
Konkubina zadzwoniła bo na drugi dzień chciała odebrać jego rentę a dzień wcześniej wysłać go do szpitala. A policja się nie popisała, świadkowie widzieli że policjant go dusił a po sekcji zwłok nie ustalili przyczyny zgonu i mówi się teraz że mu serducho nie wytrzymało. Prawda jest taka że go udusili zakładając gilotynę na szyję. Możliwe że chłopak miał psychozę i się panicznie bał jechać do szpitala, wszyscy wiemy jak to jest. Oczywiście teraz będą pisać różne cuda broniąc dupy policjantów.
Jeśli to prawda, to niezła z niej szmata.wowo21975 pisze:Konkubina zadzwoniła bo na drugi dzień chciała odebrać jego rentę a dzień wcześniej wysłać go do szpitala.
Często najwięcej można się dowiedzieć w komentarzach pod artykulikami.
Z nich wynika, że to rejon patoli. Miejsce, w które zapuszczanie się grozi najgorszym, zaś do samego biednego Pawła lepiej było nie podchodzić, bo wpierdol był gwarantowany, jak nie miał humoru lub mu 'odbiło'. Zresztą wystarczy spojrzeć na tych "demonstrantów" - kwiat społeczeństwa. Trochę
to jednak inna sytuacja od które czasami się zdarzają. Jeśli przekroczyli swoje uprawnienia policjanci powinni za to jakąś karę ponieść, ale ten człowiek nie nadaje się na sztandary.
Z nich wynika, że to rejon patoli. Miejsce, w które zapuszczanie się grozi najgorszym, zaś do samego biednego Pawła lepiej było nie podchodzić, bo wpierdol był gwarantowany, jak nie miał humoru lub mu 'odbiło'. Zresztą wystarczy spojrzeć na tych "demonstrantów" - kwiat społeczeństwa. Trochę
to jednak inna sytuacja od które czasami się zdarzają. Jeśli przekroczyli swoje uprawnienia policjanci powinni za to jakąś karę ponieść, ale ten człowiek nie nadaje się na sztandary.
Jakie "jeśli przekroczyli"Wspaniale pisze:Jeśli przekroczyli swoje uprawnienia policjanci powinni za to jakąś karę ponieść, ale ten człowiek nie nadaje się na sztandary.

Ich interwencja zakończyła się śmiercią

A znasz przyczynę śmierci?hvp2 pisze:Jakie "jeśli przekroczyli"Wspaniale pisze:Jeśli przekroczyli swoje uprawnienia policjanci powinni za to jakąś karę ponieść, ale ten człowiek nie nadaje się na sztandary.![]()
![]()
Ich interwencja zakończyła się śmiercią![]()
![]()
Skąd wiesz, czy czegoś wcześniej nie wziął?
Czy nie miał wady serca i wystarczyło go
wystraszyć żądaniem okazania dowodu,
by nie wyzionął ducha.
-
- bywalec
Nawet jeśli to szmata to po pierwsze sam sobie taką wybrał, więc był jej wart. Po drugie czyżby nieboszczyk wzorem złodzieja księżyca nie miał konta w banku? Na prawdę oryginał.Wspaniale pisze:Jeśli to prawda, to niezła z niej szmata.wowo21975 pisze:Konkubina zadzwoniła bo na drugi dzień chciała odebrać jego rentę a dzień wcześniej wysłać go do szpitala.
No przecież pisałem, że żaden z niego bohater za śmierć waszą i naszą.pogrzebany żywcem pisze:Nawet jeśli to szmata to po pierwsze sam sobie taką wybrał, więc był jej wart. Po drugie czyżby nieboszczyk wzorem złodzieja księżyca nie miał konta w banku? Na prawdę oryginał.Wspaniale pisze:Jeśli to prawda, to niezła z niej szmata.wowo21975 pisze:Konkubina zadzwoniła bo na drugi dzień chciała odebrać jego rentę a dzień wcześniej wysłać go do szpitala.
Środowisko wybitnie patologiczne. Policja częściej tam bywa z powodów
różnych niż autobus jeździ. Brak konta w banku powodem do wstydu?
Pyszne.
- wowo
- zaufany użytkownik
Paweł K. był spokojnym człowiekiem, bez agresji. Tak o nim mówią ludzie którzy go znali. Wiem to od sąsiadki mieszkającej obok i myślę że jej opinia jest wiarygodna.