Dlaczego mój temat został usunięty?

Tu prosze wpisywać tylko uwagi do konkretnych moderatorów. Uwaga: ten dział ma inny, zmieniony styl !

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
Awatar użytkownika
Havana
zaufany użytkownik

Dlaczego mój temat został usunięty?

Post autor: Havana »

Zalozylam zabawny temat o tlumaczu Google, ktory potem usunieto Obrazek I niby czemu??? Na innym forum nadal istnieje od kilku miesiecy, i nikt nie ma watow jakos. Zapewne to maksymiliana, ktora kolejny raz mi robi na zlosc, bo jej sie nudzi Obrazek Jak tak ma wygladac tutejsza moderacja tej osobniczki, to ja podziekuje za takie forum. Na czacie co dzien pojawia sie uzytkownik AzureGlass (czy jakos tak), i pisze tylko slowo ''dupa'' na czacie, i ona nic z tym nie robi, a jak ja wstawiam zabawny temat, to usuwa. WTF?
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Re: Dlaczego mój temat został usunięty?

Post autor: Maksymiliana »

Śmieciowy kontent został przeniesiony do odpowiedniego do tego działu - niechciane tematy.
Tak jak napisałam, uważam to za bezsensowne nabijanie postów, wystarczy że robisz to na jednym forum, nie musisz robić kopiuj, wklej na drugie.
Starajmy się podnosić poziom tematów a nie je obniżać durnymi wpisami w translatorze googla.
I nie kolejny raz i nie, nie nudzi mi się. Natomiast forum a czat to dwie różne światy, na czacie można wrzucać różne dziwne rzeczy, na forum starajmy się jednak trzymać poziom.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Havana
zaufany użytkownik

Post autor: Havana »

Pieprzysz glupoty. Dla mnie moderatoka, ktora jest leserem w sprawach, w ktorych powinna reagowac, i na dodatek jest nieprzyjemna dla userow, to dopiero obniza poziom forum. Poza tym, byla cpunka nie bedzie mnie pouczala o trzymaniu poziomu, skoro po narkotykach sama go fizycznie nie umialas utrzymac :whistle:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

No proszę, Havana pokazuje swoją drugą "twarz".
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Jeśli jeszcze jej puszczą hamulce, tak jak guile... będzie można powiedzieć: Jak się poznać na człowieku- usunąć jego temat z forum :P
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

I po co te damskie przepychanki? Dajcie spokój. :)
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

klucz żurawi pisze: ndz sty 26, 2020 1:29 pmJeśli jeszcze jej puszczą ...
Nie nasza sprawa kto się z kim puszcza, jakaś intymność przecież obowiązuje. :shock:

Cześć Havana, zasadniczo nie kasujemy postów. Regulamin wyklucza cenzurę i zezwala tylko na kasowanie ewidentnej komercji, jako spam-u. Wolałbym ponadto, żeby zamiast kasowania spamu posty były tylko przesuwane do kosza SPAM-u, pozostają wtedy niewidoczne dla forum, a admin ma przynajmniej ich adresy IP i może reagować w przypadku skarg.

Lecz w tym przypadku, Havana, po co komu wiedza słownikowa o tym, jak są cztery litery po rumuńsku ?
A od tego zaczyna się Twój post i potem jest tylko lepiej. Dlatego serdecznie Cię Havana proszę - nagnij się do zaleceń moderatora. Nie stanie Ci się od tego krzywda. A poza tym możesz przecież pisać swobodnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o moderatorach”