Witam!
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
- luis_jarecki
- zarejestrowany użytkownik
Witam!
Jestem nowy na forum, mam 41 lat i od dwóch lat diagnozę schizofrenii niezróżnicowanej, wcześniej miałem inne rozpoznania (zespół paranoidalny, politoksykomania, syndrom Aspergera), ale w wieku 30 lat na 10 lat na własną odpowiedzialność zrezygnowałem z farmakoterapii co zakończyło się ostrą psychozą i ostateczną diagnozą.
Szukam znajomych z którymi mógłbym podzielić się radością życia i u których znajdę zrozumienie w tych szczególnych okolicznościach.
Lubię czytać książki, oglądać sport na żywo i w telewizorze oraz turystykę górską.
Może na początek wystarczy o sobie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia.
Szukam znajomych z którymi mógłbym podzielić się radością życia i u których znajdę zrozumienie w tych szczególnych okolicznościach.
Lubię czytać książki, oglądać sport na żywo i w telewizorze oraz turystykę górską.
Może na początek wystarczy o sobie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Witam!
Witamy, Luis!
Tutaj sporo osób poszukuje znajomości, może znajdziesz bratnią duszę
Wszyscy tu jedziemy na podobnym wózku, niestety.
Tutaj sporo osób poszukuje znajomości, może znajdziesz bratnią duszę

Wszyscy tu jedziemy na podobnym wózku, niestety.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Witam na forum.

- luis_jarecki
tak od kilku dni przeglądam zawartość forum i dochodzę do wniosku, że forum jest dosyć duże i działa od kilku dobrych lat...
ja szukałem czegoś dla siebie w charakterze grupy wsparcia, myślałem o spotkaniach na żywo w jakimś klubie pacjenta etc.
tymczasem forum wygląda nieźle, są tematy w których mogę zabrać głos, a najlepsze jest to, że nie jestem sam w tej specyficznej sytuacji z diagnozą schizofrenia...
jeszcze raz pozdrawiam forumowiczów i życzę dużo zdrowia
POKÓJ
- luis_jarecki
może to okazać się dobrym pomysłem szczególnie, że zbliżają się wakacje,
porozmawiam z moją terapeutką i sam się trochę rozejrzę w sieci,
chyba oferta na tego typu rehabilitacje jest szeroka, takie odniosłem wrażenie po wpisaniu hasła w google
- luis_jarecki
wciąż jeszcze nie, ale do lata i wakacji mam jeszcze trochę czasu :-) może ty masz jakąś propozycję??
wiesz moja Mija została adoptowana przeze mnie ze schroniska 8 lutego b.r. to jest kcicia białaczkowa dlatego nie może wychodzić z domu
ma około 3 lat życia za sobą
pozdrawiam
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
dlaczego ona zdradziła, dlaczego one zawsze odchodzą?
- luis_jarecki
witamAmba pisze: ↑ndz maja 16, 2021 10:55 am Wiesz co, z tego co wiem to do takich ośrodków trzeba dużo wcześniej się "zapisać" I czekać na miejsce. Jak wpadnę jeszcze na jakiś pomysł to napiszę.
Ja bym nie mogła wziąć chyba chorego kotka, ale do tego trzeba mieć jajka. Dużo zdrówka dla niej i niech żyje jak najdłużej ciesząc się błogim, kocim, leniwym żywotem. Moje też są niewychodzące, ale całe dnie spędzają przy oknie. Podrap ode mnie Miję tam, gdzie najbardziej lubi. Po grzbiecie, za uszkiem, pod bródką albo przy ogonie.
może być wszystko naraz. Moja Mia też pozdrawia, bo właśnie przyszła w momencie, gdy to pisałam
![]()
Mije drapię w różnych miejscach od Ciebie już drugi dzień hahaha :-)
a ty się zdecydowałaś na tą rehabilitacje czy zastanawiasz się jeszcze ?
pozdro
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
nie