Co byś sobie kupił/kupiła ?
Moderator: moderatorzy
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Co byś sobie kupił/kupiła ?
Co byś sobie kupił/kupiła ? Mając na wydanie 1000 zł.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Re: Co byś sobie kupił/kupiła ?
Ale to jest tylko, a dla innych aż 1000 zł. Może jakieś gadżety, książki, biżuteria, sesje u uzdrowicieli magów lub psychologów .... Wiele jest do kupienia do 1000 zł.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Wystarczy wejsc na OLX na swoje miasto lub miejscowosc i.. hulaj dusza, wybieraj co niemiara
Po sasiedzku
zawsze mozna poznac ciekawych ludzi.

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
No właśnie, pierogi ruskie, albo dobra pizza, albo pierożki w chińskim rosołku, może być coś innego.
nic
nic bym nie kupil bo bym oszczedzal
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Chyba auto bym sobie kupil
Za tysiaka idzie kupic calkiem przyzwoita Skode 

-
- zarejestrowany użytkownik
Jest trochę rzeczy ale chyba pojechałabym na urlopik bo od 5 lat nigdzie nie byłam.
http://www.ibieliznasklep.pl/
http://www.ibieliznasklep.pl/
- Xoredas
- zaufany użytkownik
- Status: Brak
Nowy telefon.
Obiady na cały miesiąc i kolacje i śniadanie w jakieś knajpie.Ograniczyłbym się do obiadów jeśli we dwoje.
A jeśli podstawowe potrzeby byłby zrealizowane to kurs tańca jeśli we dwoje.
A jeśli podstawowe potrzeby byłby zrealizowane to kurs tańca jeśli we dwoje.
-
- bywalec
Czarną dziwkę na weekend?
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Fajnie że jest taki temat. Jestem osobą która od czasu do czasu lubi kupić sobie coś fajnego, mogę powiedzieć że sporo kupuje i nie zawsze drogo. Jakiś czas temu kupiłem sobie nowy telefon, fakt zapłaciłem ale nowy. Następnie kupiłem eleganckie marynarki, koszule, garnitur plus do tego pantofle. Dzisiejszym moim zakupem jest Airwalk Hooded Jacket Mens (kurtka),Converse El Distrito Trainers (buty) i SoulCal Felt Joggers Mens (spodnie dresowe). Jestem z tych zakupów bardzo zadowolony, dają mi dużo radości no i mogę ubrać się na każdą okazję. Ubrania i buty niszczą się dlatego co jakiś czas uzupełniam braki choć tego mam dosyć sporo, szafa pęka
.

Skończyĺam z kupowaniem książek. Powinnam kupić sobie nowe okulary i pójść do dentysty i innych lekarzy. Oraz kupić jakiś porządny ciuch.
Ja ostatnio baaardzo chciałabym sobie kupić tzn. nerkę (coś takiego jak tutaj ) - podoba mi się ta moda i powrót nerek do sklepów, ale jako dorosła kobieta nie wiem czy wypada mi w niej chodzić. U mnie w mieście nadal kojarzy się z "dresami" czy osiedlowymi chłopakami... Jak sądzicie? Zresztą pewnie powinnam to po prostu olać i kupić co mi się podoba...
Ostatnio zmieniony śr wrz 05, 2018 1:17 pm przez grazynka1, łącznie zmieniany 1 raz.
i co da się? No da: http://puszczamyztorbami.pl/
Ja ostatnio baaardzo chciałabym sobie kupić tzn. nerkę (coś takiego jak tutaj ) - podoba mi się ta moda i powrót nerek do sklepów, ale jako dorosła kobieta nie wiem czy wypada mi w niej chodzić. U mnie w mieście nadal kojarzy się z "dresami" czy osiedlowymi chłopakami... Jak sądzicie? Zresztą pewnie powinnam to po prostu olać i kupić co mi się podoba...
i co da się? No da: http://puszczamyztorbami.pl/
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Wypada.To zawsze bedzie w modziegrazynka1 pisze: ↑sob wrz 01, 2018 7:43 am Ja ostatnio baaardzo chciałabym sobie kupić tzn. nerkę (coś takiego jak tutaj ) - podoba mi się ta moda i powrót nerek do sklepów, ale jako dorosła kobieta nie wiem czy wypada mi w niej chodzić. U mnie w mieście nadal kojarzy się z "dresami" czy osiedlowymi chłopakami... Jak sądzicie? Zresztą pewnie powinnam to po prostu olać i kupić co mi się podoba...

- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Dzisiaj odebrałem zakupy bo były robione przez internet. Buty i spodnie dresowe trafione w dziesiątkę, kurtka trochę za duża ale mogę pod spód spokojnie założyć bluzę, inna sprawa że lubię luźne rzeczy więc jak najbardziej też jestem zadowolony.wowo21975 pisze: ↑pt sie 31, 2018 1:36 am Fajnie że jest taki temat. Jestem osobą która od czasu do czasu lubi kupić sobie coś fajnego, mogę powiedzieć że sporo kupuje i nie zawsze drogo. Jakiś czas temu kupiłem sobie nowy telefon, fakt zapłaciłem ale nowy. Następnie kupiłem eleganckie marynarki, koszule, garnitur plus do tego pantofle. Dzisiejszym moim zakupem jest Airwalk Hooded Jacket Mens (kurtka),Converse El Distrito Trainers (buty) i SoulCal Felt Joggers Mens (spodnie dresowe). Jestem z tych zakupów bardzo zadowolony, dają mi dużo radości no i mogę ubrać się na każdą okazję. Ubrania i buty niszczą się dlatego co jakiś czas uzupełniam braki choć tego mam dosyć sporo, szafa pęka.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Kupiłem szafę w jysk przez stronę internetową.Teraz czekam na dostawę.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."