Chemtrails - słyszeliście?
Moderator: moderatorzy
Re: Chemtrails - słyszeliście?
Nie, tylko ostatnio częściej zauważam takie błędy i lubię się czepiać 

Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
Z chemtrailsami to jest tak że ludzie laza jak zabi a nad nimi powstaja smugi i nikt tego nie zauwaza. Wystarczy podniesc glowe i sie rozejrzec, wziasc lorneteczke i obadac co i jak. Nie trza duzo wysilku ale i to za duzo dla prawie wszystkich. Każdy myslacy czlowiek powinien zwrocic uwage ze cos jest nie tak, kiedys tego nie bylo a teraz jest powszechne. No nie mogiem - ludzie ruszcie dupsko.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Niestety, ale chemtrails jest prawdą. Są na tym świecie wpływowi, bogaci psychopaci, którzy z chorych pobudek potrafią niszczyć ten świat i ludzi.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Samolot spala mnóstwo paliwa, wiecie jak szybko pójdzie cała ropa przez chemitrails?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
A wczoraj była taka ładna pogoda...
Zaczęli po południu psikać od wschodu do zachodu, i dziś pogoda pod kloszem...
W nocy też się nie lenili, słychać było jak latają.
Kiedy ruszymy na pohybel skurwesynom?

Zaczęli po południu psikać od wschodu do zachodu, i dziś pogoda pod kloszem...
W nocy też się nie lenili, słychać było jak latają.
Kiedy ruszymy na pohybel skurwesynom?
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Mati pisze: Kiedy ruszymy na pohybel skurwesynom?
Powiedz tylko kiedy, a ruszam za Tobą

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
- Francesco
- zaufany użytkownik
związane z tematem technologia HAARP niestety w Polsce też.

tak wyglądają chmury gdy jesteśmy bombardowani falami elektro-magnetycznymi.
+nanocząsteczki http://www.monitor-polski.pl/morgelonow ... jasnienie/
Ale babka dobrze gada ta z tego
a przy okazji każde grzyby itd lubią cukier ale chodzi mi o inne choroby które atakują a możemy je zwalczyć łatwo, więc morgellon nie będzie aż takim problemem, więc viewtopic.php?f=17&t=16501 Pomysł na dietę tłuszczową P. J. Kwaśniewskiego nie była głupia może
ale każdy zrobi co zechce... i jak kto się czuje jego sprawa.

tak wyglądają chmury gdy jesteśmy bombardowani falami elektro-magnetycznymi.
+nanocząsteczki http://www.monitor-polski.pl/morgelonow ... jasnienie/
Ale babka dobrze gada ta z tego
a przy okazji każde grzyby itd lubią cukier ale chodzi mi o inne choroby które atakują a możemy je zwalczyć łatwo, więc morgellon nie będzie aż takim problemem, więc viewtopic.php?f=17&t=16501 Pomysł na dietę tłuszczową P. J. Kwaśniewskiego nie była głupia może

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Necro
- zaufany użytkownik
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/armia ... konca-roku Ale to chyba nie prawda ze go zlikwidują mydlenie oczu piszą tak a zrobią odwrotnie.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_en ... stera.html

Buduję działo orgonowe, brakuje mi 6 rur miedzianych i żywicy.

Buduję działo orgonowe, brakuje mi 6 rur miedzianych i żywicy.
- Francesco
- zaufany użytkownik
Ja nie mam materiałów, nawet jakbym chciała, to nie umiem...
Ale może kupię
orgonity itd
Ale może kupię

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Nie chce mi się tego budować... :/
Chyba kogoś poproszę
Chyba kogoś poproszę

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
http://davidicke.pl/forum/chembuster-i- ... 04154f4094
Tutaj są szczegółowe informacje na ten temat.
Tutaj są szczegółowe informacje na ten temat.
Działa orgonowe mają szeroki zakres zastosowań, nie tylko czyszczą niebo ale też stabilizują energetykę okolicznych ekosystemów i pozytywnie wpływają na relacje międzysąsiedzkie. Takie działanie ma orgon, mnie osobiście zależy nie na niebie tylko na tym drugim i trzecim.
Orgon dzieli się na fazy, jest pewną energią świadomości. Różne psychodeliki przestrajają umysł na różne fazy orgonu, stąd pochodzą halucynacje. Nie jest to zachęta do dorzucania do żywicy w dziale orgonowym, np. ekstraktu z szałwii wieszczej, taka zabawa może się tragicznie skończyć w skutkach. Ja nie próbowałem, wystarczyło że najpierw wzmocniłem swoje działko i rozwaliłem blok żywicy po spełnieniu swojej funkcji myśląc że efekt będzie trwały, od tamtej pory z moim zdrowiem nie jest najlepiej nie tylko psychicznym ale też fizycznym.
Buduję drugie działo orgonowe, typowego sześciorurowego chembustera, bez kombinacji i komplikacji.
Orgon dzieli się na fazy, jest pewną energią świadomości. Różne psychodeliki przestrajają umysł na różne fazy orgonu, stąd pochodzą halucynacje. Nie jest to zachęta do dorzucania do żywicy w dziale orgonowym, np. ekstraktu z szałwii wieszczej, taka zabawa może się tragicznie skończyć w skutkach. Ja nie próbowałem, wystarczyło że najpierw wzmocniłem swoje działko i rozwaliłem blok żywicy po spełnieniu swojej funkcji myśląc że efekt będzie trwały, od tamtej pory z moim zdrowiem nie jest najlepiej nie tylko psychicznym ale też fizycznym.
Buduję drugie działo orgonowe, typowego sześciorurowego chembustera, bez kombinacji i komplikacji.
Tak czytam ten temat i zauważyłem link do forum davida icke'a. Chcę przybliżyć wam jego osobę i z kim macie do czynienia. Film jest w 3 częściach:
Część 1 -
Część 2 -
Część 3 -
A co do chemtriali to niestety trują nas elity. Mają oni własną wizję świata, w telewizji i gazecie tego nie zobaczycie oni je kontrolują. Wiadomo że głównymi pierwiastkami chemtriali jest aluminium, bar i stront. Wiadomo też że przez te opryski pH gleby wzrasta przez co ma wielki wpływ na życie roślin i ekosystemu. Giną te małe organizmy które zawsze były widoczne po wykopaniu kawałka ziemi. Materiał który chcę wam polecić porusza kwestie w naukowy sposób bez wdawania się teorie spiskowe lecz chyba widzicie wyraźnie że nie chodzi im o dobro ludzkości.
(materiał w 10 częściach)
Warto wiedzieć z czym mamy do czynienia i uświadamiać najbliższych.
Część 1 -
Część 2 -
Część 3 -
A co do chemtriali to niestety trują nas elity. Mają oni własną wizję świata, w telewizji i gazecie tego nie zobaczycie oni je kontrolują. Wiadomo że głównymi pierwiastkami chemtriali jest aluminium, bar i stront. Wiadomo też że przez te opryski pH gleby wzrasta przez co ma wielki wpływ na życie roślin i ekosystemu. Giną te małe organizmy które zawsze były widoczne po wykopaniu kawałka ziemi. Materiał który chcę wam polecić porusza kwestie w naukowy sposób bez wdawania się teorie spiskowe lecz chyba widzicie wyraźnie że nie chodzi im o dobro ludzkości.
(materiał w 10 częściach)
Warto wiedzieć z czym mamy do czynienia i uświadamiać najbliższych.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
To co się dzieje na świecie to masakra jakaś, ja się skierowałem w stronę duchowości i Maxa Freedoma Longa, nie będę brał udziału w nie swojej wojnie.
Ale służę radą w budowie dział orgonowych, proszki metali są znacznie skuteczniejsze od wiórów i można je nabyć w sklepach internetowych z fajerwerkami.
Ale służę radą w budowie dział orgonowych, proszki metali są znacznie skuteczniejsze od wiórów i można je nabyć w sklepach internetowych z fajerwerkami.
- Necro
- zaufany użytkownik
U mnie dzisiaj czyściutkie niebo nic nie pryskają chociaż raz na jakiś czasu ujrzeć błękit nieba bez cenne 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Przyjrzyj się dokładnie wieczorem tuż po zachodzie Słońca (i przez chwilę w trakcie).
Pryskają teraz mieszanką niewidoczną przez większość dnia.
Pryskają teraz mieszanką niewidoczną przez większość dnia.