Nadciąga homofaszyzm

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Re: Nadciąga homofaszyzm

Post autor: Józef80 »

Jestem bardzo tolerancyjny wobec wszystkich grup LBGT. Poznałem osobiście wiele takich osób i nie miałem żadnych uprzedzeń. Mogę nawet powiedzieć że choć jestem hetero to bez wyjątku umieliśmy się dogadać i żadna z przyzwoitych granic nie była nigdy naruszona.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Chad
bywalec

Post autor: Chad »

Bo to byli zwykli ludzie ktorzy nie identyfikuja sie z lobby.
Ci którzy je znaja najczesciej sie od niego odcinaja
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Gorszy jest chyba sam faszyzm. :think:
Awatar użytkownika
aspagnito
zaufany użytkownik
Status: byk z zaświadczeniem o niekaralności, płeć księżycowa

Post autor: aspagnito »

przegłosowany pisze: sob mar 02, 2013 3:01 am O co bym walczył, to o takie same prawo dla heteroseksualnych - żeby oni mogli sobie tak samo jak homosie robić to w klombach parkowych, a ja mógłbym na to zerkać opróżniając puszeczkę piwa w parku na ławce. Niech żyje wolność!
No właśnie osoby heteroseksualne nie mają takich praw i mieć już pewnie nie będą. Powiem tak - nikt nie pozwoli na "heteroparadę", czyli dzień amnestii seksualnej dla erotycznie normalnych, bo to by oznaczało, że jakaś cycata Mulatka oddawałaby się oparta o krawężnik jakiemuś przychlastowi z genami wskazującymi na spierdzielony model. To jest sprawa polityczna, zwracając na przykład uwagę na to, co się teraz dzieje w USA. W imię walki z homofobią i w imię durnowatego trendu filozoficznego zwanego postmodernizmem (patrz niedawna polska noblistka - Tokarczuk), robi się akcje polityczne. Ludzie boją się kogokolwiek obrazić, bo możesz trafić na geja, a ten zadzwoni na dudapomoc i po Tobie. W USA dzieją się na przykład takie ekscesy, że przychodzi do szkoły dziewczynka, która mówi, że ma seksualność księżycową (w dzień jest chłopcem, a w nosy dziewczynką) i że trzeba do niej mówić specjalnym językiem bezpłciowym. Nauczyciel się na to nie godzi, a gdy specjalnie pomija słowa, których musiałby użyć aby zaspokoić potrzebę podkreślenia aseksualności, to ta dziewczynka idzie do dyrektora, a gościa zwalniają z pracy z wilczym biletem i ma sprawę w sądzie. Takie sprawy toczą się latami, a to źle, gdy pozostaje się bez pracy.

Ta sprawa jest polityczna, bo to dyskryminacja jednych na rzecz drugich. Osoby nonheteronormatywne nie powinny mieć prawa do obnoszenia się ze swoją seksualnością - a teraz tylko te osoby nonheteronormatywne takie prawo mają - PRAWO, czytaj "w majestacie prawa!!!", czyli tak jak tego chce władza ustawodawcza, sądownicza, wykonawcza i opiniotwórcza (np. dziennikarze). Dziś nikt normalny nie ma prawa powiedzieć co myśli, bo za coś takiego idzie się siedzieć, a pan z panem i pani z panią śmieją się, że w imię urojonych wartości to oni rządzą światem - I TAK - TO JEST SPRAWA POLITYCZNA!!!
„;”/.. FLEHTI
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);
ODPOWIEDZ

Wróć do „psychopatologie ideowe”