Moderator: Darius
Alex też mam taką nadzieję, tylko obawiam się że pacjent będzie na szarym końcu w tym wszystkim.Oby wszystkie ewentualne "nieprawidłowości" nie zostały zatajone, a podane zostały do informacji publicznej.
Obawy w pełni uzasadnione. I zapewne tak będzie. Mogliby przeprowadzić anonimowy wywiad z jednym z pacjentów. Tylko chętnych na taką rozmowę. Wtedy poznalibyśmy prawdziwą prawdę.Alex też mam taką nadzieję, tylko obawiam się że pacjent będzie na szarym końcu w tym wszystkim.Oby wszystkie ewentualne "nieprawidłowości" nie zostały zatajone, a podane zostały do informacji publicznej.
Myślę że nikt z pacjentem nie będzie rozmawiał bo wiadomo, wariat i plecie od rzeczy i jeszcze jest w czasie trwania hospitalizacji.Obawy w pełni uzasadnione. I zapewne tak będzie. Mogliby przeprowadzić anonimowy wywiad z jednym z pacjentów. Tylko chętnych na taką rozmowę. Wtedy poznalibyśmy prawdziwą prawdę.Alex też mam taką nadzieję, tylko obawiam się że pacjent będzie na szarym końcu w tym wszystkim.Oby wszystkie ewentualne "nieprawidłowości" nie zostały zatajone, a podane zostały do informacji publicznej.
Pewnie by tak było. Złe podejście. Jest w szpitalu psychiatrycznym, to wiadome - plecie bzdury. Tylko w każdym szpitalu są lżejsze i cięższe przypadki.Myślę że nikt z pacjentem nie będzie rozmawiał bo wiadomo, wariat i plecie od rzeczy i jeszcze jest w czasie trwania hospitalizacji.Obawy w pełni uzasadnione. I zapewne tak będzie. Mogliby przeprowadzić anonimowy wywiad z jednym z pacjentów. Tylko chętnych na taką rozmowę. Wtedy poznalibyśmy prawdziwą prawdę.
Alex też mam taką nadzieję, tylko obawiam się że pacjent będzie na szarym końcu w tym wszystkim.
Właśnie, czy przez ten okres coś się zmieniło? Czy dalej po staremu?Już ponad 5 lat nie było mnie w szpitalu w Choroszczy, sukces jak nic, zaoszczędziłem na zdrowiu.
Return to “placówki służby zdrowia”
Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests