Lewactwo i pedofilia

Moderator: moderatorzy

Czy lewactwo powiązane jest z pedofilią?

Tak
3
10%
Nie
16
55%
Nie wiem
5
17%
Nie interesuje mnie to
5
17%

Liczba głosów: 29

marchewkowy
bywalec

Lewactwo i pedofilia

Post autor: marchewkowy »

Jak uważacie czy lewactwo po którym można się przecież spodziewać wszystkiego od mordowania nienarodzonych dzieci po powiązania z satanizmem jest powiązane z kręgami pedofilskimi?

Proponuję udzielać odpowiedzi przed końcem stycznia kiedy to odpowiedzi będą znane wszystkim.

Konkretnie tyczy się to afery pedofilskiej w USA która niedługo przejdzie w fazę medialną.
Gehenna
zaufany użytkownik

Re: Lewactwo i pedofilia

Post autor: Gehenna »

Chyba się Waść odrobinę za bardzo rozpędzasz w swoich fantazjach.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

.
Ostatnio zmieniony pn lis 21, 2016 3:03 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
marchewkowy
bywalec

Gehenna pisze:Chyba się Waść odrobinę za bardzo rozpędzasz w swoich fantazjach.
Raczej czytam co się dzieje na świecie, polecam WikiLeaks:

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/28891
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/53381
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/59229

zupełnie otwartym tekstem bez pedofilskich kodów:
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/46736

Dla zainteresowanych:
https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

To tylko początek, szukaj więcej, oglądaj chociażby teledyski, filmy (również te dla dzieci)... świat w jakim żyjemy jest czymś innym niż się Tobie wydaje. Mamy okazję oglądać na własne oczy jak prawda wychodzi na jaw, mamy okazję postawić się po jednej ze stron... no chyba, że ktoś woli mieć zamknięte oczy i nieświadomie zostać przydzielonym.

PS. Tu nie chodzi o lewicę i prawicę - lewactwo ma się do lewicy nijak. To w czym uczestniczymy ma dwie strony, jednak nie jest to prawo i lewo a góra i dół. Lewactwo jest najgorszą ideologią przesiąkniętą satanimem, niszczeniem całych narodów, wojnami, mordami... Polecam poczytać o rodzinach finansujących ten proceder, od sorosa, rothschild, rockefeller, etc... te klany istnieją od pokoleń i od pokoleń zajmują się tym samym...
Piotrek007 pisze:Kojarzy mi się bardziej z czymś lub kimś po zupełnie przeciwnej stronie.
Nie próbuje nikogo obrażać - jakie pytanie,taka odpowiedź
Lewactwo przeniknęło środowiska prawicowe/republikańskie - zobacz kogo popierałą rodzina Bush (przynajmniej przed wyborami)... czytaj wikileaks tam wiele idzie się dowiedzieć kto jest kto. To co jest w wikileaks to jedynie wierzchołek góry lodowej... a fakt, że ujrzało to światło dzienne daje nam nadzieję na pozbycie się tego bagna z życia publicznego raz na zawsze obojętnie od tego jaką barwę przybrało i pod jakimi ideologiami się ukrywa...
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

.
Ostatnio zmieniony pn lis 21, 2016 3:03 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
marchewkowy
bywalec

Piotrek007 pisze:Naczytasz się różnych rzeczy a potem plujesz jadem.Nie szkoda ci zdrowia na takie hobby ?
Gdzie pluję jadem? Mogę prosić o cytat? Może sugeruję coś na co nie ma dowodów, jeśli tak chętnie rozjaśnię... proszę jedynie zacytować fragment wypowiedzi który budzi wątpliwości...

Czy mi nie szkoda zdrowia? Nie rozumiem jak mam to odebrać? Czy jest to szczera obawa o moje zdrowie, czy może forma groźby? Jeśli szczera obawa o moje zdrowie to gwarantuję, nic bardziej nie dopomoże w moim zdrowiu jak poznanie prawdy.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
marchewkowy
bywalec

Piotrek007 pisze:No to życzę abyś jak najszybciej odkrył tą prawdę bo widać że bardzo się tym przejmujesz :D
Sory,nie będę już
Proponuję przeczytać to co napisałem wcześniej ze zrozumieniem, a nie przypominam sobie aby moje stwierdzenie było stwierdzeniem ograniczonym jedynie do mojej osoby, zdecydowanie było to otwarte stwierdzenie w którym jest miejsce również a w zasadzie przede wszytskim dla innych.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
marchewkowy
bywalec

Piotrek007 pisze:Szczerze to mam gdzieś sprawy o których piszesz w tym i wielu innych wątkach.Uderzyło mnie tylko z jakim zaangażowaniem próbujesz dzielić coś na dobre i wymagające tępienia .Tylko tego dotyczą moje posty.Poprostu martwie się i na tym zakończmy.
Rozumiem, że twoje podejście do pedofilii jest pozytywne i uznajesz to za coś dobrego, ja jednak nie jestem w stanie przejść nad tym jak i wieloma innymi zagadnieniami do porządku dziennego.

Dla niezorientowanych w tematyce polecam przeczytać książkę zadedykowaną lucyferowi z której inspiracje czerpie światowe lewactwo - rules for radicals - saul alinsky, osobnik który nie widzi różnic pomiędzy dobrem i złem, którego zacytowałem wcześniej najwyraźniej przeczytał tę książkę i zamiast podejść krytycznie przyjął jej założenia.
marchewkowy
bywalec

http://wpolityce.pl/swiat/316224-norwes ... ii-postepu

Norwegia jak wiadomo oblężona przez lewactwo z każdej strony, jednak proszę się wstrzymać z ocenami lewaków do momentu aż zacznie się toczyć lawina informacji z USA - gwarantuję - ta lawina pociągnie na samo dno lewactwo amerykańskie wraz z jego europejskimi oddziałami, nie zapominając o kanadyjskich, australijskich jak i brytyjskich.

Tak to właśnie działa - lewactwo wpadło na "genialny" pomysł, żeby stołki obsadzać "ludźmi" na których mają haki - więc zorganizowali sobie satanistyczne obrzędy, jesteś w ich gronie pniesz się po szczeblach kariery do góry, nie jesteś - rzucają ci kłody pod nogi. Niestety muszę was zmartwić w naszym kraju to ścierwo się także rozpanoszyło i także trzeba będzie tego się pozbyć. Całe szczęście nie do tego stopnia jak w niemczech - czyli tym samym kraju który mordował w okrótny sposób tego na kogo miał ochotę, nie do tego stopnia jak we francji, holandii, szwajcarii, szwecji, belgii - a na pewno nie do tego stopnia jak w "wielkiej" brytanii - w której to bagno sięga najwyższego szczebla...

Tak sprowadzanie ścierwa muzułmańskiego (oni nie mają nic przeciw gwałceniu dzieci - ogólnie nie mają nic przeciw gwałceniu - wystarczy przeczytać koran aby o tym wiedzieć) - to jedynie sposób na ochronę swoich "elit" - w czasie jak będą zamieszki na ulicach to ścierwo lewackie będzie się pakować i uciekać... - niestety dla nich nie przewidzieli wszystkiego... nie udało im się wywołać 3 Wojny Światowej, nie uda im się użyć ścierwa islamskiego do wywołania wojen domowych - zanim to nastąpi będą dawno w miejscu gdzie powinni się znajdować od wielu, wielu lat...
marchewkowy
bywalec

Jak to niemieckie lewactwo zajmuje się pedofilią:

http://www.irishtimes.com/life-and-styl ... -1.2897942

To i tak nic w porównaniu z pizzagate...
marchewkowy
bywalec

Może to nie o pedofilii ale o zbrodniach lewaków - więc wrzucam:

http://www.salon.com/1999/08/18/libel/
bogdan
zaufany użytkownik

Post autor: bogdan »

Marchewkowy, idz sie przewietrz, albo skonsultuj z twarda sciana :doh: . Te Twoje teksty o "lewactwie" powoduja, ze zaczynam wierzyc, ze prawicowcy to konkretni debile. Robisz swoim ziomkom i sobie siare.
We barely remember what came before this precious moment
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
marchewkowy
bywalec

Gdzie napisałem, że jestem prawicowcem?
Na chwilę obecną popieram lewicowy PIS.
Staram się wybierać aktualnie najlepszą opcję - czyli odrzucam najgorszą - jak właśnie obecnie rozpanoszone po całym świecie lewactwo - nie mylić z lewicą...
marchewkowy
bywalec

Craig Murray o WikiLeaks, potwierdza i ujawnia źródła...

https://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Murray

http://conservativetribune.com/ambassad ... s-forward/

Tylko czekać aż #pizzagate trafi otwarcie do publicznej wiadomości...

Stan głosów na dzień 13 grudnia 2016 roku:
Tak - 1
Nie - 8
Nie wiem - 1
Nie interesuje mnie to - 0

Przypominam, iż można zmieniać swój wybór...
marchewkowy
bywalec

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Problem jest duży i dotyczy wszystkich grup społecznych i środowisk.
Księża, nauczyciele, lekarze, politycy, lobby jest potężne i dobrze zacierające ślady.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Dosyć obrażania ludzi o poglądach innych od Twoich< Marchewkowy.
Wątek przenoszę do "Niechcianych".

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Widać po tym co pisze marchewkowy że nawrót jest blisko, ale przynajmniej porusza aktualne tematy.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”