humor forumowiczów
Moderator: moderatorzy
Re: humor forumowiczów
Cebularz jest normalnie do kupienia w wielu piekarniach tak jak pączki, w czym problem?
Lubię cebularza, ale nie jakoś masakrycznie. Dla mnie to taka zapiekanka
na zimno, bo tym jest - podsmażona cebula jedzona na zimno. Wolę ciastka.
na zimno, bo tym jest - podsmażona cebula jedzona na zimno. Wolę ciastka.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
No właśnie u mnie dają jeszcze wypełniony jakiś serkiem miękkim i na to cebula zeszklona. Bardzo fajne, choć zapach też intensywny, ale w pracy mi najłatwiej to i nieraz zjem.

Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,Wspaniale pisze:Cebularz jest normalnie do kupienia w wielu piekarniach tak jak pączki, w czym problem?
że to coś w ogóle istnieje!!!
Już wiem, że za jakiś czas to sobie zmontuję kuchni.karuna pisze:No właśnie u mnie dają jeszcze wypełniony jakiś serkiem miękkim i na to cebula zeszklona.

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Gdybyś kiedyś był w Warszawie, to zapraszam na jakiś wypiek.karuna pisze:Smacznego, Mei.Udanego wypieku.

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
że to coś w ogóle istnieje!!!

Wspaniale pisze:Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
że to coś w ogóle istnieje!!!![]()
![]()

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Na podstawie czego wysnułaś taki wniosek?mei pisze:Wspaniale pisze:Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
![]()
Wspaniały, czasem myślę, że jesteś kobietą. W tym momencie bym powiedziała, że okres się zbliża wielkimi krokami. Polecam lody, dużo lodów.
Uroczego czepialstwa i złośliwości ot tak. To takie przedokreosowe.Wspaniale pisze:Na podstawie czego wysnułaś taki wniosek?mei pisze:Wspaniale pisze:
Co za odkrywcza myśl![]()
![]()
Wspaniały, czasem myślę, że jesteś kobietą. W tym momencie bym powiedziała, że okres się zbliża wielkimi krokami. Polecam lody, dużo lodów.

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Nie uraziłaś, tylko gdzie widzisz czepialstwo, złośliwości?mei pisze:Uroczego czepialstwa i złośliwości ot tak. To takie przedokreosowe.Wspaniale pisze:Na podstawie czego wysnułaś taki wniosek?mei pisze:
Mam nadzieję, że Cie nie uraziłam.
W rozmowie o cebularzach.
Chyba jednak jakoś Cię dotknęłam. 

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
TO zacytowałaś widząc moją złośliwośćmei pisze:Wspaniale pisze:Co za odkrywcza myślhvp2 pisze:Żeby czegoś spróbować trzeba najpierw wiedzieć,
![]()
i czepianie się.
TO się pytam, gdzie się tego dopatrzyłaś?
O kobietę się nie obrażam, bo wolałbym być
kobietą.
W żółtych wykrzyknikach.
I jeszcze drążysz i drążysz temat. Chyba w sobie się dopatrzyłam. 

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.